Kuva: AOP

Mitä jykevämpi, sen parempi - Hailey Bieber todisti, että power suit on yksi tämän syksyn vaikuttavimmista asukokonaisuuksista

11.09.2023 12:15 - Sanni Seppä

Ryhdikkäät power suit -puvut ovat yksi tämän syksyn ajankohtaisimmista toimistolookeista.

Tänä syksynä yksi toimistolookkien kulmakivistä ovat ehdottomasti niin sanotut power suit -puvut. Nämä voimahartioilla varustetut jakkupuvut antavat päivään asennetta ja ryhdikkyyttä. Malli Hailey Bieber, 26, on hypännyt tuttuun tapaansa muodin aallonharjalle ja ottanut etunenässä haltuun yhden tämän syksyn ajankohtaisimmista toimistolookeista. 

Tyylitaituri Bieber todistaa, että muotinäytöksissä nähdyt lookit voivat toimia myös sellaisenaan katukuvassa. Bieber oli valinnut päälleen voimakkaalla hartialinjalla varustellun Saint Laurentin power suit -puvun, johon hän oli yhdistänyt ruskeat kiiltonahkaiset avokkaat, sekä mustat aurinkolasit. Näyttävään tyyliin sopivat myös Bieberin isot korvarenkaat. Lähes tismalleen sama asukokonaisuus nähtiin tämän syksyn Saint Laurentin syysmuotinäytöksessä. Tämän puvun hartialinja on huomattavan voimakas, mutta se toimii silti erinomaisesti: mitä jykevämpi, sen parempi!

Voit katsoa kuvia tyylistä alta.

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Saint Laurentin muotinäytöksessä nähty asukokonaisuus. (kuva: AOP)

Lue myös: Ei syysmuotia ilman ruskeaa - kaksi väriä, joihin yhdistettynä se todellakin toimii

Lue myös: Skarppi syystyyli - Natalie Portman piti puheen jakkuasussa ja minihameessa

Lue myös: Sydney Sweeney toi asullaan vanhanajan glamouria elokuvajuhlille Venetsiaan

Kilpailut

Uusimmat