Kuva: Shutterstock

Farkkumallit, joilta et voi välttyä vuonna 2024 - mikä tyyleistä on sinun suosikkisi?

21.12.2023 14:15 - Reija Saarinen

Ensi vuonna farkuissa riittää variaatiota.

Olemme hiljattain kertoneet muutamasta ensi vuoden suuresta muotitrendistä. Yksi niistä on mikrominihame, toinen on mesh-hame, joka taipuu monenlaiseen lookiin.

Hameiden lisäksi perinteinen farkku pitää pintansa myös ensi vuonna. Mutta miltä sitten näyttää vuoden 2024 farkkumuoti?

Asiantuntijoiden mukaan katukuvan valtaa ensi vuonna ainakin yhdeksän eri farkkutyyliä. Mukana on niin perinteistä mallia kuin hieman räväkämpääkin tyyliä. 

Ensi vuoden farkkumuotiin pääset tutustumaan alta. 

Ylisuuret farkut

Yksi ensi vuoden trendikkäimmistä housumalleista on rennot, ylisuuret farkut. Tämä malli sopii etenkin hänelle, joka rakastaa mukavuutta. Housumallia on saatavilla monessa värissä, joten jokaiselle löytyy varmasti se oma suosikki.

Valkoiset farkut

Valkoiset farkut ovat ensi vuonna erittäin trendikkäät. Vaikka väri onkin hieman haastava, kannattaa kaappiin hankkia yhdet hyvin istuvat valkoiset farkut. Tämä housuvalinta toimii etenkin keväällä ja kesällä, jolloin niiden puhtaana pitäminenkin on helpompaa.

Lahkeista käännetyt farkut

Ensi vuonna lahkeissa nähdään isoja käänteitä. Mitä paksumpi käänne, sen muodikkaampi malli. Tämäkin farkkumalli on useimmiten rento ja hieman väljä, joten se toimii täydellisesti esimerkiksi arkityylissä.

"Päällystetyt farkut"

Muun muassa hopeisia "farkkuja" nähdään ensi keväänä runsaasti katukuvassa. Tämä malli on näyttävä ja erilainen, joten se on ennen kaikkea valinta hänelle, joka ei pelkää säväyttää pukeutumisella.

Levenevillä lahkeilla varustetut farkut

Jo pidemmän aikaa muodissa ovat olleet leveä lahkeiset farkut, eikä trendille näy loppua myöskään ensi vuonna. Tämä malli imartelee monia ja toimii täydellisesti korollisten kenkien kanssa.

Tummansiniset farkut

Perinteiset tummansiniset farkut ovat vuonna 2024 todella trendikkäät. Tätä väriä kannattaa siis metsästää esimerkiksi kirpputoreilta.

Revityt farkut

Revityt farkut jakavat usein mielipiteitä. Osa rakastaa, osa ei ymmärrä lainkaan. Niin tai näin, ensi vuonnakin tämä malli on yksi trendikkäimmistä.

Harmaat farkut

Väreissä trendaa ensi vuonna myös harmaa. Tämä perusväri on monikäyttöinen ja toimii niin talvella kuin kesällä. 

Saumatut farkut

Erilaisilla saumoilla korosteltuja farkkuja nähdään myös katukuvassa runsaasti ensi vuonna. Nämä farkut sopivat hänelle, joka haluaa jotain uutta ja erilaista perinteisten mallien rinnalle. 

Lue myös: Paita, joka pitäisi löytyä jokaisen kaapista - ajaton klassikko, joka toimii vuodenajasta riippumatta

Lue myös: 6 trenditakkia talveen - mikä on sinun suosikkisi?

Lähde: Who What Wear

Kilpailut

Uusimmat