Kuva: Shutterstock

Helpot kampausideat uudenvuodenjuhliin - syntyvät muutamassa minuutissa

30.12.2023 10:15 - Reija Saarinen

Kampauksen tekemisen ei aina tarvitse olla vaikeaa.

Uusi vuosi lähenee ja monet varmasti juhlivat vuoden vaihtumista jonkinlaisissa juhlissa. Usein uudenvuodenjuhliin liitetään glitteri ja säihke, joita on helppo ottaa mukaan myös omiin kampauksiin pelkkien asujen lisäksi.

Nopeita, tyylikkäitä ja näyttäviä kampauksia voi luoda kuka tahansa. Niiden ei tarvitse vaatia suurta työmäärää tai erityisosaamista. Pitkälle pääsee jo sillä, että hankkii itselleen jonkinlaisen hiuskorun, joka luo hetkessä arkiseenkin lookiin ripauksen juhlan tuntua.

Jos kaipaat ideoita helppoihin juhlakampauksiin, katsasta muutamat esimerkit alta. 

Rusetti on aina toimiva vaihtoehto. Rusetilla voit kiinnittää hiukset osittain tai kokonaan, omien mieltymysten mukaan. Tämän lookin luomiseen tarvitse vain palan näyttävää nauhaa tai vaihtoehtoisesti rusetilla koristellun hiusklipsin.

Yksi helppo tapa tehdä arkisesta lookista juhlava, on erilaiset pinnit ja klipsit. Lisää näyttäviä ja koristeltuja pinnejä nutturan tai poninhännän kaveriksi ja näyttävä look on hetkessä valmis. 

Hiuspanta toimii arjessa ja juhlassa. Parasta on, että niitä on saatavilla monessa koossa, värissä ja kuosissa, joten jokainen voi etsiä ne omat suosikkinsa arki- ja juhlakäyttöön. Tässä lookissa parasta on, että hiuksille ei välttämättä tarvitse tehdä mitään ja silti look toimii. Toki halutessaan hiuksiin voi luoda esimerkiksi laineita. 

Helmet ovat vuonna 2024 erittäin trendikkäät. Siksi oiva tapa ottaa vastaan uusi vuosi, on koristella esimerkiksi letit erilaisilla helmillä. Näyttävää ja helppoa. Helmien lisäksi koristeeksi voi sujauttaa hiustarroja. 

Hiukset voi myös jättää täysin auki. Kiharra hiukset ja sipaise toiselta puolelta kiinni muutamalla näyttävällä pinnilla. Helppo ja yksinkertainen look toimii juhlassa täydellisesti. 

Lue myös: Älä anna pipon latistaa hiuksia - nokkela niksi pelastaa tilanteen

Lue myös: Unohda perinteinen poninhäntä - katso, mihin kaikkeen hainhammas taipuu

Lähde: Who What Wear

Kilpailut

Uusimmat