Kuva: Shutterstock

Kahdeksan kynsilakkasävyä, jotka tulevat olemaan aina muodissa - katso ja inspiroidu

02.04.2024 16:15 - Jasmin Mikkilä

Kynsitrendejä tulee jatkuvasti, mutta nämä kahdeksan sävyä ovat varma valinta vuodesta toiseen.

Vuonna 2024 on nähty trendaavan lukuisten eri kynsien metallinhohtoisista kynsistä aina harmaisiin kivikynsiin. Kuitenkin osa kynsitrendeistä saattaa olla vain hetken huumaa, minkä vuoksi Who What Wear -sivusto on listannut kahdeksan sävyä kynsissä, jotka ovat asiantuntijoiden mukaan ajattomia sekä aina muodissa. 

Jos kaipaat uusiin kynsiisi lisää inspiraatiota, voi tämä lista olla sinulle avuksi.

1. Klassinen punainen 

(kuva: Shutterstock)

Punaiset kynnet eivät tule koskaan menemään muodista, kommentoi Juanita Huber-Millet, kynsiteknikko sekä Townhouse-kynsisalongin luova johtaja ja perustaja. Hänen mukaansa kaikki punaisen sävyt tulevat olemaan aina ajattomia klassikoita, olivat sitten kyseessä kirkkaanpunaiset tai tummanpunaiset kynnet. 

2. Puuterisävyt

(kuva: Shutterstock)

Jos haluat jotain hienovaraisempaa, on puuterisävy kynsissä silloin oikea valinta. Kynsiteknikko Iram Sheltonin mukaan vähemmän on enemmän, ja puuterisävyt kynsissä tulevat aina olemaan tavalla tai toisella trendikkäät.

3. Voimakas sininen

(kuva: Shutterstock)

Rohkeaa sinistä on nähty kynsissä viime aikoina paljon, ja räikeän siniset kynnet ovat ajattomat ympäri vuoden. Sheltonin mukaan tämä eloisa väri on kaikki, mitä tulevana kesänä tarvitset. 

4. Viininpunainen

(kuva: Shutterstock)

Klassiset viininpunaiset kynnet ovat oiva valinta etenkin syksyisin ja talvisin, mutta niihin on helppo turvautua myös ympäri vuoden. 

Tämä upea ja kiehtova väri huokuu eleganssia sekä hienostuneisuutta. Värin vetovoiman ansiosta viininpunainen on edelleen suosittu valinta kynsissä Huber-Milletin mukaan, ja sitä on nähty paljon myös näytöslavoilla sekä punaisella matolla. Viininpunaiset kynnet ovatkin vakiinnuttaneet asemansa ajattomana suosikkina.

5. Räikeän pinkki

(kuva: Shutterstock)

Vaikka Barbie-huumassa pinkistä onkin tullut vallitseva trendi lähiaikoina, ovat räikeän pinkit kynnet olleet aina muodissa. Kukapa meistä ei rakastaisi pinkkiä?

6. Metsänvihreä

(kuva: Shutterstock)

Vihreät kynnet ovat oiva valinta läpi vuoden. Kuitenkin jos haluat kynsiisi sävyn, joka ei tule menemään koskaan muodista, valitse metsänvihreä. 

7. Kermanvalkoinen

(kuva: Shutterstock)

Kermanvalkoiset kynnet sopivat asuun kuin asuun, ja ne viimeistelevät lookkisi antaen kauniin lopputuloksen. Ei ole mikään salaisuus, että kermanvalkoisia kynsiä nähdään tällä hetkellä joka paikassa. Tämä sävy on niin ajaton, että se tulee varmasti trendaamaan myös jatkossa.

8. Ranskalainen manikyyri 

(kuva: Shutterstock)

Vaikka ranskalainen manikyyri ei olekaan väri, se sopii jokaisen lookin kanssa. Sheltonin mukaan räikeät värit ovat upeita kynsissä, mutta kuitenkin ranskalainen manikyyri on varma valinta silloin, jos haluat kynsien sopivan jokaiseen asuusi täydellisesti.

Lue myös: Tänä keväänä yksi meikkitrendi selvästi yli muiden - oletko jo itse kokeillut?

Lue myös: "Kivikynnet" ovat nyt trenditietoisen valinta

Lue myös: Erityisesti 5 laukkutrendiä ihastuttaa tänä keväänä - kuuluvatko jo sinun asuusi?

Lähde: Who What Wear

Kilpailut

Uusimmat