Laura Närhi: Miksi ihmiset eivät ymmärrä, ettei Kemopetrol ole hajonnut?

06.04.2011 16:18 -

Iskelmän Listaykkönen Laura Närhi kiertää tällä hetkellä ympäri Suomea. Hienosti menestyneestä sooloalbumista huolimatta Kemopetrol ei ole pistänyt pillejä pussiin.

Lauran mukaan Kemopetrolin uutta albumia on työstetty jo Lauran sooloalbumin nauhoitusten aikana. Tiukan keikkatahdin vuoksi Laura ei pysty osallistumaan albumin työstämiseen kuin silloin tällöin.

- Jätkät ovat studiolla soittamassa ja itse käyn laulamassa kun ehdin, Laura kertoo Voicelle.

Laura Närhen sooloura ei vaikuta Kemopetrolin tulevaisuuteen nyt eikä tulevaisuudessa.

- Oman materiaalin tekeminen kesti todella kauan ainakin tälle ensimmäiselle albumille. Kemopetrolin uusi albumi mahtuu siis varsin hyvin tähän väliin ennen uutta sooloalbumia.

Laura on ensimmäisen soolosinglensä julkaisun jälkeen vastannut lähes joka haastattelussa Kemopetrolin hajoamiseen liittyviin huhuihin.

- Kemopetrol on monien mielestä hajonnut, mutta kukaan ei ole sellaista lausuntoa antanut. Olen lähes jokaisessa haastattelussa kertonut Kemojen työstävän uutta materiaalia, mutta ilmeisesti se ei mene jakeluun. Kemopetrol ei ole todellakaan hajonnut!

Laura Närhen Suuri sydän -albumi on myynyt tähän mennessä jo platinaa. Laura esiintyy juhannuksena The Voice Juhannus -festareilla.

 

Lue alkuperäinen uutinen:

Laura Närhi: Miksi ihmiset eivät ymmärrä, ettei Kemopetrol ole hajonnut? (The Voice | Antero Alhonen | 06.04.2011 )

Iskelmä ja The Voice kuuluvat SBS Mediaan.

Kilpailut

Uusimmat