Onnettomuudesta toipuva Finlandersin Jussi Lammela palaa keikoille

17.10.2011 13:52 - Antti Granlund

Vakavasta liikenneonnettomuudesta toipuva Jussi Lammela palaa viimein lavalle, kun Finlanders esiintyy Iskelmän keskiviikkoristeilyllä ylihuomenna. Vielä puolikuntoinen Lammela kertoo odottavansa konserttia palavasti.

Lammela joutui vakavaan liikenneonnettomuuteen elokuun alussa. Finlandersin jäsenten kesälomakuukausi oli juuri lopuillaan, ja Lammela oli ajamassa skootterilla studiolle laulamaan tulevaan Finlandersin joulualbumiin lauluosuuksia. Rajusta yhteentörmäyksestä auton kanssa seurasi kahden kuukauden sairasloma.

- Olen ollut nyt pois töistä jo kaikkiaan kolme kuukautta. On ollut kamala ikävä töihin, halu nähdä yleisöä ja orkesterin poikia. Aika on tullut todella pitkäksi, kun ei kotonakaan ole voinut tehdä yhtään mitään. Lupaavasti tässä on kuitenkin kuntouduttu. En lähde vielä rumpuja soittamaan, vaan siinä jatkaa sijaiseni Pellisen Juha, Lammela kertoo.

Finlanders lähtee joulukuussa yhdessä Seitsemän Seinähullun Veljeksen kanssa Iloinen Joulukonsertti -kiertueelle, joka vierailee tänä vuonna kymmenellä paikkakunnalla.

Finlanders esiintyy Iskelmäkeskiviikkona Baltic Princessillä 19. lokakuuta. Lisää risteilyistä täällä.

 

Kilpailut

Uusimmat