Kuorosodan seuraavat kappaleet julki

21.11.2011 12:28 - Antti Granlund

Nelosen Kuorosodassa kuullaan tällä viikolla mielenkiintoisen sekava lajitelma kappaleita, kun kuorot esittävät uutuuksia, heviä, Jenni Vartiaista ja Martti Servoa. Artistivieraana nähdään Erin.

Kuuorot esittävät toisen kappaleistaan a cappellana eli ilman säestystä. Toisena teemana kuorot esittävät tämän hetken hittibiisin. Yhteiskappaleena kullaan Jenni Vartiaisen kaunis kappake Missä muruseni on.

Lordi ja Rovaniemen kuoro esittävät ilman säestystä potpurin Martti Servo & Napanderin lauluista Mikä on kun ei taidot riitä / Maailman sinisin taivas / Viikonloppu. Toisena kappaleena Lordin kuoro esittää Ozzy Osbournen viime vuonna ilmestyneen Screamin.

Jussi Selo ja Hämeenkyrön kuoro laulavat a cappellana Nightwishin Sleeping Sunin ja uutena esityksenä Billy Clyron Mountainsin.

Hanna Pakarinen ja Lappeenrannan kuoro ovat valinneet ilman säetyksellä esitettäväksi laulukseen Kolmannen naisen klassikon Valehtelisin jos väittäisin. Tuoreeksi kappaleeksi he ovat valinneet brittiläisen Adelen Rolling in the Deepin.

Artistivieraana nähdään Erin Anttila.

Lähde: Nelonen.

Kilpailut

Uusimmat