Aikooko Elonkerjuu soittaa myös yhtyeen vanhoja kappaleita?

08.12.2011 13:30 - Antti Granlund

Elonkerjuu-yhtyeen Simo Ralli ja Lenni Paarma vierailivat tänään Iskelmän haastattelussa keskustelemassa yhtyeen uudesta alusta. Parivaljakko kertoi, mitä lauluja yhtye aikoo tulevaisuudessa esittää.

Elonkerjuun alkuperäiset jäsenet, Ralli, Paarma sekä Antero Naali ja Johanna Koivu ovat solmineet levytyssopimuksen Sony Musicin kanssa. Vielä ilman laulajaa harjoitteleva yhtye on tehnyt uusia omia kappaleita syksyn aikana. Studioon orkesterin on määrä mennä ensi keväänä, jolloin uusi laulaja on oltava selvillä. Ralli ja Paarma eivät vielä suostu paljastamaan mitään solistista, vaikka heidän mukaansa kiinnostus pestiin on ollut suurta.

Vaan aikooko Elonkerjuu esittää myös vanhoja kappaleita?

- Totta kai me niitä aiomme soittaa, nehän ovat Elonkerjuun biisejä. Vuosien varrella minä olen tehnyt kappaleita ja Simo on tehnyt kappaleita, että meidänhän ne ovat, Paarma kertoo.

- Emme ole kuitenkaan menneet ajattelussamme keikkoihin saakka, koska ne ovat kevään juttuja, Ralli lisää.

Tänään on avattu yhtyeen uudet kotisivut, www.elonkerjuu.com sekä Facebook-sivut, joilla Elonkerjuun jäsenet ovat juuri julkaisseet lyhytelokuvan sekä videotervehdyksen. Videot ovat nähtävissä täältä.

Kilpailut

Uusimmat