Riku Niemi Orchestra ja Pave Maijanen lyövät hynttyynsä yhteen

30.01.2012 11:13 - Antti Granlund

Riku Niemi Orchestra ja Pave Maijanen esiintyvät Helsingin Finlandia-talossa helmikuussa. Nieminen kertoo, minkä takia hän halusi tehdä yhteistyötä juuri Maijasen kanssa.

15. helmikuuta järjestettävässä konsertisssa kuullaan Pave Maijasen hittejä, muun muassa kappaleet Lähtisitkö, Jano, Joki ja meri, Elämän nälkä, Ikävä ja Pidä huolta. Konsertissa vierailee myös Erin.

Riku Niemi kutsui Pave Maijasen esiintymään kanssaan, koska hän halusi esittää tämän kappaleita oman orkesterinsa kanssa. Konsertin orkesterisovitukset ovat syntyneet Maijasen ja Niemen yhteistyönä.

- Halusin kutsua Pave Maijasen konsertoimaan kanssamme useastakin eri syystä. Hänen urallaan yhdistyvät poikkeuksellisen korkea musiikillinen taso ja tinkimättömyys sekä suuren yleisön suosio. Hänessä yhdistyvät nöyryys, vaatimattomuus, kurinalaisuus sekä ennenkaikkea laatu. Hän on myös työskennellyt eri tyylilajien parissa niin säveltäjänä, tuottajana kuin artistinakin, ja tämä kiinnostaa minua erityisesti.

Riku Niemi Orchestra on vuonna 2005 perustettu ammattiorkesteri. Peruskokoonpano muodostuu 25-henkisestä big bandistä ja jousisoitinryhmästä. Helsingissä RNO:n kotisali on Finlandia-talo.

Riku Niemi Orchestra ja Pave Maijanen Finlandia-talossa 15. helmikuuta 2012 kello 19.00

Kilpailut

Uusimmat