Finlandersin Jussi Lammela leikkaukseen - edessä viikkojen sairausloma

08.03.2012 06:06 - Antti Granlund

Finlandersin laulava rumpali Jussi Lammela joutuu jo kolmannen kerran leikkauspöydälle viime kesänä sattuneen hurjan liikenneonnettomuuden jälkeen.

Lammela tekee viimeisen keikkansa ennen leikkausta tänään naistenpäivänä Turun Konserttitalolla Sinun vuokses -viihdekonsertissa.

Lammela joutui vakavaan liikenneonnettomuuteen skootterillaan viime vuoden elokuussa ollessaan matkalla studiolle laulamaan Finlandersin joulualbumiin lauluosuuksia. Ensi viikolla leikkauspöytä kutsuu jälleen.

- Liikenneonnettomuuden jälkeen operoitu reisiluu ei sitten luutunutkaan ihan odotusten mukaan ja nyt on edessä, tämän hetken tiedon mukaan, sairaslomaa tuonne toukokuun alkuun asti, Lammela kertoo.

Finlanders keikkailee kevään keikoilla ilman Lammelaa. Sijaiseksi tulee tuttu mies Juha Pellinen, joka on ennenkin nähty Finlandersin riveissä. Pellinen jatkaa tulevilla keikoilla Jussin paluuseen asti.

- No, nyt on aikaa miettiä orkesterille uusia lauluja ja suunnitella seuraavaa albumia. Eipä tule siten aika pitkäksi. Toivon kuitenkin, ettei jouduta tekemään niin suurta leikkausta kuin viimeksi ja että paraneminen etenisi nopeammin, Lammela sanoo.

Sinun Vuokses-viihdekonsertti torstaina 8. maaliskuuta Turun konserttisalissa kello 19. Konsertin kesto on noin 2,5 tuntia.

 

Kilpailut

Uusimmat