Kake Randelin tekee paluun

02.04.2012 14:26 - Antti Granlund

Kake Randelin julkaisee uuden albumin yli kymmenen vuoden tauon jälkeen.

Randelinin uuden albumin tekijöinä ovat muun muassa Pertti Haverinen, Petri Mucnk ja Lasse Wikman. Randelinilta luvataa "uutta, menevää, tämän päivän haasteisiin vastaavaa musiikkia".

- On hienoa saada tehdä pitkästä aikaa ihan uutta musiikkia. Keikkoja minulla on niin paljon kuin vain jaksan tehdä, mutta kyllä uusi levy piristää artistia aivan valtavasti. Olen kiitollinen siitä, että en ole missään vaiheessa, yli 40 vuoden aikana, joutunut valittelemaan työn puutetta, Randelin kertoo.

Uuden albumin ensimmäinen single on nimeltään Lähtöruutuun. Sen tekstistä vastaa Lasse Wikman.

-Aina silloin tällöin jokainen palaa lähtöruutuun. Kappaleessa on ajatus kotiinpaluusta myönteisessä mielessä. Ehkä vähän haikeuttakin on. Olisipa kaikki niin kuin ennenkin, Wikman kertoo.

Säveltäjä Petri Munckin mukaan vanhaa Kake Randelinia ei ole piilotettu, sillä vuosikymmenien suosio kertoo laulajan tenhovoimasta.

- Lähtöruutuun on Kaken näköinen biisi. Hän on vahvimmillaan nopeatempoisissa kappaleissa. Hän on hämmästyttävän uusiutumiskykyinen ja pyrkii vain parhaaseen lopputulokseen. Mukava, nuorekas ja nöyrä artisti.

Kilpailut

Uusimmat