Elokuu julkaisi hittibiisiensä videot sanojen kanssa

28.04.2012 09:37 - Antti Granlund

Soutaa huopaa ja Saatilla -hiteistä tuttu yhtye Elokuu on julkaissut Youtubessa kappaleistaan versiot, joihin on liitetty laulujen sanat. Voit katsoa video tästä.

Elokuun debyyttialbumi Hääväki saapuu ilmestyi 11. huhtikuuta. Levy nousi ensimmäisellä viikolla Suomen virallisen albumilista kakkoseksi heti Jukka Pojan Yhdestä puusta levyn jälkeen. Tuoreimmalla listalla levy on kuudentena.

Yhtyeen fanit ovat ilmeisesti kyselleet paljon Soutaa huopaa ja Saatilla -kappaleiden sanojen perään, sillä vain harvat yhtyeet julkaisevat videoistaan uusia versioita. Tosin Elokuun kappaleiden rap-osuuksista saattaa olla paikoitellen vaikea saada selvää.

Elokuuhun kuuluvat reggae-arrtisti Nopsajalka, rap-artisti Juno ja tuottaja Jonas W. Karlsson. Nopsajalka on julkaissut kolme sooloalbumia ja tehnyt yhteistyötä useiden kotimaisten artistien kanssa. Emma-gaalassa ehdolla ollut Juno on julkaissut neljä rap-albumia. Jonas W. Karlsson on Siuntiosta kotoisin oleva tuottaja/dj ja Soundfactory-studion omistaja.

Voit katsoa Elokuun Soutaa Huopaa kappaleen sanat tästä...

...ja Saatilla -kappaleen sanat tästä.

 

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat