Hevisauruksen uusi albumi ilmestyi - lauantaina ilmaiskeikka jäähallissa

07.09.2012 16:50 - Antti Granlund

Lasten ja lapsenmielisten suosikkiyhtye Hevisaurus julkaisi tänään viidennen albuminsa Kadonneen Louhikäärmeen arvoitus

Ensimmäinen single albumilta on kappale Ugala Bugala. Uuden albumin kunniaksi Hevisaurus järjestää levynjulkkarikeikan Helsingin Jäähallissa lauantaina kello 14. Konserttiin on ilmainen sisäänpääsy.

Hevisaurus seikkailee albumilla etsien ystäväänsä Purppura Louhikäärmettä, joka on mystisesti kadonnut. Albumi on fantasiaseikkailu, joka vie kuulijan eri aikakausiin, maanosiin ja kulttuureihin. Levyllä kuullaan sointeja muun muassa muinaisesta Kiinasta, villistä lännestä, aurinkoisesta Afrikasta, mystisestä Norjasta ja barokkiajan Keski-Euroopasta.

Levyn tuotannosta vastaa sama tiimi kuin aikasemmin; tuottajina hääri Pasi Heikkilä ja Nino Laurenne. Levyn lauluista vastaa Olavi Tikka.

Tällä kertaa Hevisaurus -albumille haettiin vierailevia muusikoita myös avoimella haulla, joista yleisö sai äänestää mielestään parhaan. Voittajaksi selviytyi Tatu Romppainen, joka soittaa kitarasoolon kappaleessa Bassolaukulla maailman ympäri.

Hevisauruksen albumeita on myyty yhteensä yli 115 000 kappaletta. Toinen albumi Hirmuliskojen Yö palkittiin vuonna 2010 Emma-patsaalla.

Kilpailut

Uusimmat