Voice of Finland -voittajan neuvot uusille kisaajille: Täysillä alusta asti

11.01.2013 13:24 - Karoliina Kotala

  Voice of Finland -kisan voittaja Mikko Sipola tietää kokemuksesta, mitä toisen kauden kisaajien on hyvä muistaa.

Ensimmäisen albuminsa heinäkuussa julkaissut Sipola kertoo, että kisaan lähtijöiden on hyvä olla mukana täysillä alusta asti.

- Antaisin yhden vinkin, jota itse en silloin vielä tajunnut: alusta asti tulee satsata 100 prosenttia siihen hommaan. Ja biisit kannattaa miettiä tarkkaan ja pitää jonkunlaisen linjan niiden kanssa. Monta kertaa äänestäjät saattavat äänestää ensimmäisen kisabiisin perusteella ja diggaavat sinusta juuri sen tyylisen musiikin vetäjänä. Sitten jos lähtee pomppoilemaan hiphopista heviin niin voi olla, että suututtaa äänestäjiä. Positiivisen kautta kuitenkin, se kannattaa pisimmälle.

Miehen mukaan kisa oli kuitenkin hieno kokemus, ja niille jotka harkitsevat osallistuakko kykykilpailuun, laulajalla on selvä viesti.

- Sanoisin että kisaan kannattaa lähteä mukaan, ilman muuta. Jos ei minkään muun, niin sen medianäkyvyyden vuoksi. Se on tosi raskasta ja kallista puuhaa saada itselleen yhtä nopeasti yhtä arvokasta medianäkyvyyttä, kuin kisassa saa. Mukanahan on lehdistö ja televisio saman tien, se on kannattavaa peliä, Sipola tuumaa.

Kuuntele alta miehen kappale Put Out The Fire.

Kilpailut

Uusimmat