Lemmenklaanilta Miehen sydän -levy – kuuntele näytteet jokaisesta kappaleesta

22.05.2013 13:56 -

"Kuulin kuulin biisin demon, raavas mies herkistyi", laulaja Juha Raitinpää kuvailee yhtä levyn kappaleista.

Lemmenklaani perustettiin viime vuoden alkupuolella, ja suurin osa muusikoista on entisiä Yölinnun jäseniä. Perjantaina yhtyeeltä ilmestyy Miehen sydän -niminen albumi.

Laulaja Juha Raitinpää esittelee muutamia levyn kappaleista:

Täyttä elämää
"Levyn avauskappale on minulle henkilökohtaisesti erittäin tärkeä. Kun kuulin ensimmäistä kertaa kyseisen biisin demon, raavas mies herkistyi. Teksti osui omaan elämään niin täydellisesti. Sen sanoma minulle on, että vastoinkäymisistäkin huolimatta elämä on elämisen arvoista, täyttä elämää."
 
Tyttöni mun
"Tuore single Tyttöni mun on loistava kesäbiisi, joka toimii talvellakin. Tekstissä ei murehdita huomisesta ja eletään täysillä. Tässä amerikankantri on saanut suomalaisen muodon."
 
Miehen sydän
"Rakasta mua paremmin, ei miehen sydän kestä kylmää. Tämä kappale on jokaisen ruskealla kastikkeella kasvaneen suomalaisen miehen sydäntä lähellä sataprosenttisen varmasti. Suomalainen mies ei puhu eikä pussaa, tämän kappaleen kuultuaan puhetta ei enää tarvita. Jos naiset kuuntelevat biisin sanomaa ja soveltavat sitä parisuhteeseen, moni asia yhteisessä elämässä helpottuu."
 
Kaunista ja yksinkertaista
"Superhieno biisi. Lapsena ja nuorena elämä oli niin kaunista ja yksinkertaista. Toive olisi saada nuoruuden harmittomuutta ja kauneutta takaisin kiireiseen elämään. Biisin täydentää Susanna Hietalan mahtava laulusoundi."

Kuuntele näytteet Miehen sydän -levyn kappaleista:

Kilpailut

Uusimmat