Musiikkitähdet antoivat mielipiteensä Teemu Selänteestä: "Hän on iso henkilö"

19.05.2014 13:24 - Anna Hopi

Suomalaisten ylpeys, jääkiekkoilija Teemu Selänne päätti pitkän uransa lauantain vastaisena yönä 17. toukokuuta Kingsien ja Anaheimin välisen ottelun jälkeen. Kotimaiset musiikkitähdet ylistivät urheilijaa monisanaisesti.

Kaija Koo sattui päätymään kerran keikkapaikalla jutuille Teemu Selänteen kanssa, ja totesi muistavansa vieläkin hienon keskustelun.

- Mä olen jutellut kerran hänen kanssaan aika pitkäänkin. Ja se oli tosi hieno keskustelu. Olin esiintymässä jossain Pohjois-Suomessa ja hän oli tullut ystävien kanssa katsomaan. Siellä oli paljon muitakin esiintyjiä. Jostain syystä päädyimme viereisistä pöydistä keskustelemaan. Puhuttiin urheilun ja musiikin tekemisen samankaltaisuudesta, ja miten me joudutaan tsemppaamaan. Siinä löytyi paljon samaa, tahdossa mennä eteenpäin, vastuun kantamisessa ja työn yksin tekemisessä, muisteli Kaija Koo Iskelmälle.

- Mun täytyy sanoa, että hän oli tosi fiksu mies ja se oli hieno keskustelu. Jäi todella mieleen. Toivoisin hänelle uran lopettamisen jälkeen onnea. Se voi olla valtava kriisi myös, mutta hän kyllä keksii jonkun asian täyttämään sitä aukkoa. Olen siitä aivan varma.

Pauli Hanhiniemi taas ei tunne Selännettä henkilökohtaisesti, mutta pitää miestä huipputason urheilijana.

- En tunne miestä, sanoi Hanhiniemi Selänteestä, mutta mun mielestä se on mahtava urheilija. Kyllä sillä jonkinnäköinen huumorintajukin taitaa olla. Selänteellä on pullat hyvin uunissa, kaikkea hyvää Teemulle! Lähetti Pauli Hanhiniemi terveisensä urheilusankarille.

Suvi Teräsniska tunnusti Iskelmälle liikuttuneensa taannoin katsellessaan olympialaisia televisiosta. Hänelle heräsi silloin halu halata Teemua.

- Olen keskittynyt noihin Oulun Kärppiin, ja katsellut vain joitain maaotteluita. Sikäli Teemun uraa en ole aktiivisesti seurannut. Mutta kun olympialaisia katsoin ja sitä vikaa peliä, niin sen päättyessä näin kaikkien pelaajien fiilikset. Eritoten Teemu oli keskiössä, ja itkuhan siinä mulla tuli, tunnusti Teräsniska.

- Lähetin bändin pojille viestin, että kestää vielä, tuun ihan kohta soundcheckiin. Pyyhin ensin valunutta ripsiväriä poskilta. Istuin vaan hotellihuoneessa sängyn päässä ja itkin täysillä. Oli hurja tunnemyrsky. Olin samaan aikaan tosi iloinen ja toisaalta hurjan kaihoisa. Pelaajia haastateltiin ja kaikki ne, jotka olivat lopettamassa maajoukkueuraansa, murtuivat.

- Teemu Selännekin oli ihan siinä pisteessä. Kun hän antoi haastattelun ja kiitti suomalaisia kameraan katsoen, mun teki vaan mieli halata häntä. Hän on iso henkilö, ja sitä ei välttämättä ymmärräkään, miten iso henkilö hän on Pohjois-Amerikassa. Olen katsonut YouTube-videoita, joissa yleisö nousee seisomaan, kun hän tulee kentälle. Onhan se karismaattinen.

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat