Katri Helenan Taivaan tie -albumi myi kultaa: "Mikä riemullinen tunne!"

22.05.2014 15:00 - Anna Hopi

Rakastetun viihdetähti Katri Helenan 11. huhtikuuta julkaistu Taivaan tie -levy on myynyt kultaa, eli yli 10.000 kappaletta. Laulaja on tyytyväinen valintaansa käydä läpi intiimejä asioita kappaleiden tekstien kautta.  

Kultalevyrajan ylittänyt Taivaan tie -albumi nousi heti julkaisuviikolla albumilistan kolmannelle sijalle, ja se on pysytellyt siitä lähtien Suomen myydyimpien levyjen joukossa. Taivaan tie -kirjan ja levyn muodostama kokonaisuus on ollut kevään puhutuimpia ilmiöitä. Kirjasta on otettu tähän mennessä kolme painosta, joiden yhteismäärä on 18.000 kappaletta.

Katri Helena on itse tyytyväinen muistikirjojensa pohjalta syntyneisiin lauluihin, jotka ovat onnistuneet löytämään yleisönsä suomalaisten kuuntelijoiden joukosta. Koskettavat kappaleet ovat herättäneet yleisön kommentoimaan tähdelle tuntemuksiaan. Artistin mukaan albumi on poikkeuksellisen henkilökohtainen.

- Jokaisessa laulussa on pala minusta. Toiveeni toteutui, sain laulettavakseni lauluja, joiden sisältö on osa omaa kokemusmaailmaani. Mikä riemullinen tunne! Tulee olemaan iso ilo yhdistää nämä kaikkien ikihittien joukkoon, Katri Helena kertoo.

Fanit tulevat kuulemaan Taivaan tie -levyn kappaleita upealla syksyisellä konserttikiertueella, jossa päästään laulajattaren herkkyyden äärelle koskettavalla tavalla.

 

Kilpailut

Uusimmat