Nainen, rohkaise miestäsi pedikyyriin! 5 tehokasta syytä

06.06.2014 09:00 - Anna Hopi

Iskelmän aamulähetyksessa bisnespukeutumisen kouluttaja Tuija Kauppinen kehotti kaikkia miehiä hoitamaan pedikyyrinsa kuntoon. Naisten kannattaa rohkaista miehiä jalkahoitoon hyvien vaikutusten ansiosta.

Pedikyyri ei ole pelkästään naisten asia, vaan varsinkin näin kesällä miestenkin jalat kaipaavat hoitoa. Naisen kannattaa rohkaista miestään jalkahoitoon viiden tärkeän syyn takia.

1. Parantaa jalkojen terveyttä

Likaisissa jaloissa pesii kaikenlaisia bakteereja. Pedikyyrissä pääsee eroon kaikesta kynnenalusissa olevasta liasta. Hoidon aikana jalkojen kuollut iho kuoritaan. Hoidon eteeriset öljyt toimivat myös joskus antibakteerisena suojana.

2. Vähentää stressiä

Jos miehen ammatti vaatii paljon jalkojen päällä olemista, pedikyyri rentouttaa. Paikallaan istuminen ja hoidosta nauttiminen voi tuntua todella hyvältä pitkän päivän päätteeksi. Samalla saa ajatukset pois töistä.

3. Poistaa pahaa hajua

Kukaan ei pidä haisevista jaloista! Pedikyyreissä jaloista lähtee kuollut iho, lika ja bakteerit. Tässä on vielä enemmän järkeä, jos jalat ovat paljon kosteassa. Hoito poistaa jalkoihin pinttynyttä hajua. Huom. kenkävalinta vaikuttaa myös jalkojen hajuun - katso, että jaloissasi on puhtaat ja kuivat kengät!

4. Vähemmän sisäänkasvaneita varpaankynsiä

Miehet eivät välttämättä kiinnitä huomiota varpaankynsien leikkaamiseen. Silloin kynnet voi vahingossa leikata liian lyhyiksi tai jättää ne epäsiisteiksi reunoista. Molemmat tottumukset johtavat pahimmassa tapauksessa sisäänkasvaneisiin varpaankynsiin. Pedikyyrissä ammattilainen leikkaa ja hoitaa kynnet kuntoon.

5. Parantaa ulkonäköä

Naisia miellyttää katsella miehiä, jotka pitävät huolta ulkonäöstään. Hoidetut kynnet antavat viestin, että kaksilahkeinen hoitaa ulkomuotoaan.

Lähde: Men SXP.

Kilpailut

Uusimmat