Supersuosittu koomikko piti minuuttipuheen valmistuneille opiskelijoille - saa tunteet pintaan!

13.06.2014 09:00 - Anna Hopi

Kaikki rakastavat Jim Carreyn tapaa tehdä komiikkaa. Mies oli kuitenkin erittäin koskettava puhuessaan äskettäin yliopistosta valmistuneille opiskelijoille.

Jim Carrey tunnetaan yleisesti komediaelokuvien kuminaamana, mutta nyt mies piti koskettavan puheen juuri valmistuneille opiskelijoille. Maharishin yliopistossa puhunut tähti sai yleisönsä liikuttumaan minuutin mittaisella kertomuksellaan. Videosta onkin tullut nettihitti.

- Kaikki päätökset, joita teemme, perustuvat joko rakkauteen tai pelkoon. Niin moni meistä valitsee pelon, ja naamioi sen käytännölliseksi vaihtoehdoksi. Se, mitä haluamme, voi vaikuttaa niin naurettavan suurelta ja pelottavalta, että emme uskalla pyytää sitä. Minä olen esimerkki siitä, että universumilta voi pyytää asioita, kertoi Carrey, ja havainnollisti asiaa oman isänsä tarinalla.

- Minun isästäni olisi voinut tulla huippukoomikko, mutta hän pelkäsi liikaa, että hän ei onnistuisi siinä. Niinpä hän valitsi turvallisen uran, ja hänestä tuli kirjanpitäjä. Kun hänet sitten erotettiin työstä, perheeni joutui taistelemaan jotta selviäisimme.

Carrey paljasti vielä opiskelijoille isänsä tärkeimmän opetuksen, joka rohkaisee ihmistä yrittämään parhaansa. Pelko on turhaa, sillä vain yrittämällä tosissaan ihminen voi saada sen, mitä todella haluaa. Kuuntele liikuttava puhe alta.

Kilpailut

Uusimmat