Nopsajalka suosiostaan: "Jukka Poika avasi pelin - radiot kiinnostuivat reggaesoundista!"

19.06.2014 12:00 - Anna Hopi

Nopsajalan Lupaan olla on eräs tämän kesän soitetuimmista kappaleista. Kyseisen hittibiisin luoja ei olisi voinut ennustaa kappaleelle tällaista elinkaarta.

Nopsajalka on kokenut musiikkinsa olevan aiemmin pienempää, pienten tilojen musiikkia. Lupaan olla oli alku jollekin uudelle, joka sytytti yleisön suosion huippuunsa.

- Siltä se tuntuu, pelkkää rakkautta. Kyllä mä olen sitä vähän kelannutkin. Teen sellaista musiikkia, että se voisi soida radioissa ja isoimmillakin lavoilla. Se on erityyppistä musiikkia. David Byrne Talking Headsista on puhunut siitä, että miten esitystila vaikuttaa musiikkiin, kertoi Nopsajalka.

- Aiemmin sitä kelasi sellaista musiikkia, että teki meidän korttelibileisiin sopivia biisejä. Jos menee pikkuklubille, että saa tanssit pystyyn, ei sitä edes kelannut kauemmas.

Nopsajalka kommentoi reggaeporukan nostetta ja menestystä entisiin bänditovereihinsa palaamalla.

- Varmasti Jukka Poika avasi pelin omalla reggaesoundillaan ja raivannut tietäkin. Tekin olette radiossa miettineet, että mitä muuta voisi olla tältä saralta. Niitä artisteja, keitä voisi soida meillä...

Kilpailut

Uusimmat