Arman Alizad Venäjän kuvausmatkasta: "Olin umpitunnelissa rynnäkkökivääri kädessä"

22.10.2014 10:30 - Anna Hopi

Kill Arman -ohjelman keulakuva Arman Alizad on kuvausten aikana joutunut eri maailman kolkissa uskomattomiin tilanteisiin, joita ei ole uskoa. Venäjälläkin riitti vauhtia ja vaarallisia tilanteita.

"Jos et tee mitään, unelma on pelkkä toivomus. Luovuttaminen tappaa enemmän unelmia kuin epäonnistuminen."

Yllä oleva lause löytyy äskettäin julkaistusta Arman Alizadin elämästä kertovasta teoksesta. Kauko Röyhkän Armanin maailma -kirjassa tutustutaan äärimmäisyyksien mieheen, joka on matkustanut ympäri maailmaa taistelulajien perässä. Teoksessa luodaan kuva miehestä, joka ei pelkää mitään.

Hän kertoi vastikään erään tarinan Venäjältä Kill Armanin toisen kauden kuvauksista, jossa Alizad joutui erikoisiin olosuhteisiin.

- Me oltiin kuvaamassa siellä sotilas samboa, ja se peruttiin viime tipassa. Olimme seuraavana päivänä lähdössä pois Venäjältä, ja kuulimme, ettemme pääsisi tekemään kuvauksia. Olimme Tuukan kanssa paniikissa, koska ohjelmasta puuttui iso osa. Venäläiset isäntämme olivat huolissaan. He kokivat, että oli heidän vastuullaan, että homma meni puihin, vaikka se ei edes ollut, kertoi tähti Iskelmälle.

- Ne halusi korvata tilanteen, että saisimme kaiken kasaan. He kysyivät, voisimmeko liittää ohjelmaan sotilastoimintaa. He soittelivat puhelimella. Pari tuntia sen jälkeen me oltiin Tuukan kanssa jossain maasturissa ja istutaan ilmavoimien kenraalin vieressä ja ollaan menossa ampumaradalle. Kenraali ja majuri vei meidät sotilasalueen ampumaradalle, jossa sotilaat harjoittelivat taisteluammuntaa.

- Me emme päässeet sinne kuvaamaan samantien, vaan perillä meidän täytyi alkaa syödä ja juoda kenraalin kanssa. Hän avasi takaluukun ja se oli täynnä vodkaa ja voileipätarvikkeita. Se alkoi tehdä voileipiä mulle ja Tuukalle. Juodaan tolkuton määrä vodkaa. Olin umpitunnelissa ja sitten lyötiin AK-47-rynnäkkökivääri käteen ja sanotaan, että nyt aletaan ammuskelemaan!

 

Eräs toinenkin TV-sarja on herättänyt viime aikoina keskustelua. Myyntimies Jethro -ohjelman tähti Jethro Rostedt kertoi Iskelmälle erään tuhman kiinteistövälityskeikkansa, joka yllätti miehen täysin. Lue juttu täältä.Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat