Heidi Kyrö kohtaa pelipöydässä James Bondin - katso musiikkivideo

22.01.2015 19:12 - Anna Hopi

Suosikkiartisti Heidi Kyrö on palannut uudella James Bond -singlellä, jonka videolla nimikko-osaa näyttelee koomikko Ilari Johansson.

Jokainen tuntee sen miestyypin, joka on tyylikäs, mutta vaihtaa naista kuin sukkaa. Toiminnantäyteisestä James Bond- miehestä laulaa myös Heidi Kyrö uudella samannimisellä singlellään. Video on kuvattu Hämeenlinnassa Ravintola Skogsterissa.

Ilari Johansson tulkitsee musiikkivideolla Bondin tyylisen miehen roolin. Videon ohjasi Miika Hakala, joka ohjasi myös Kyrön aiemmin Tiibetin hiekkaa -videon.

- Uskon, että melko moni elokuvantekijä tuntee James Bond -elokuvat. Uskon myös, että melko moni heistä haluaisi heittäytyä niiden maailmaan, vaikka vain pieneksi hetkeksi, kommentoi Hakala.

- Olen itse nähnyt jokaisen Bond-elokuvan ja niiden tyyli, eleganssi ja tunnelma on sulautunut vahvasti alitajuntaan. Tämän musiikkivideoprojektin tarjoama mahdollisuus tehdä Bond-teemainen lyhytelokuva oli pakko käyttää - Johanssonin ja Kyrön näyttelijäsuoritukset toivat videolle viettelevän vaaran tunteen.

Katso alta viettelevä video.

 

 

Kilpailut

Uusimmat