Saara Aalto duetoi Andrea Bocellin kanssa: "Areenalla oli ihana tunnelma!"

26.01.2015 11:27 - Anna Hopi

Hartwall Areenalla Andrea Bocellin kanssa duetoinut Saara Aalto hehkutti keikkaa jälkikäteen ja kertoi myös ne maailmantähdet, joiden kanssa haluaisi esiintyä tulevaisuudessa.

Millaisin fiiliksin Saara Aalto katselee eilistä keikkaa Andrea Bocellin kanssa?

- Aika lyhyt yö on takana, ei meinannut illalla saada unta. Oli aamuksi sovittu puhelinhaastatteluja, mutta oli niin hyvät fiilikset, että kyllä tässä jaksaa herätäkin, kertoi laulajatar Iskelmälle.

- Olin tosi rauhallinen ja yritin miettiä, että miksi en jännitä, mutta jotenkin siellä areenalla oli niin ihana tunnelma. Ne 10 000 ihmistä ottivat hyvin vastaan taputuksin. Bocelli oli myös hirveän rauhallinen. Oli kotoinen olo, menin vaan lavalle ja lauloin. Oli mahtava fiilis, kun pystyin nauttimaan. Mietin aiemmin, että jännittääkö niin paljon, että tulee ihan huono olo.

José Carreraksen kanssa aiemmin esiintynyt Saara kertoi myös laulajat, joiden kanssa hänen tekisi mieli vielä esiintyä.

- Kaksi menee aika hyvin. Onhan niitä vaikka ketä, kenen kanssa voisi laulaa. Celine Dion, Adam Lambert, ja Beyoncé. Huippuja laulajia löytyy maailmalta.

Aalto levyttää Teemu Roivaisen kanssa Maailman hitit -levyä. He ovat säveltäneet kaksi suomenkielista kappaletta ja se julkaistaan maaliskuussa. Hän viettää Kiinassa aikaa silloin ja tapaa siellä ihmisiä.

- Tämä kuukauden reissu on tutustumisreissu. Siellä on haastatteluja ja TV-esiintymisiä. Ei välttämättä ole omaa pitkää konserttia. Kasataan bändiä kiinalaisia muusikoita. Kesällä olisi tarkoitus mennä tekemään sinne isompia festarikeikkahommia.

Kilpailut

Uusimmat