Antti Tuisku tekee villin paluun - katso Peto on irti -musiikkivideo!

20.02.2015 09:00 - Anna Hopi

Suomen suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Antti Tuisku tekee paluun parrasvaloihin uudella Peto on irti -singlellään.

Single julkaistaan tänään 20. helmikuuta, ja se esittelee Antti Tuiskun uudenlaisen puolen. Pilkettä ja tanssirytmejä piisaa, kun tähti sai aisaparikseen tuottaja Jurekin. Kaksikko halusi luoda Suomeen uudenlaista pop-soundia, joka kiteytyy Peto on irti -kappaleeseen.

Biisin juuret ulottuvat tähden uran alkumetreihin, sillä tuolloin poptähden fanit antoivat hänelle lempinimen Peto-Antti.

-  Muistan, kuinka alkuvuosina keikkapaikoillakin oikein vilisi peto-kylttejä... Kerroin tarinaa biisin muille tekijöille Jurekille, Aku Rannilalle, Saara Törmälle ja Kalle Lindrothille, ja he innostuivat ajatuksesta tehdä hauska, itseironinen, ajankohtainen ja soundiltaan tätä päivää ja vähän huomistakin oleva biisi, kommentoi Antti.

Kappaleesta julkaistaan musiikkivideo, jonka on ohjannut Cristal Snow. Katso sen teaser alta.

Antti Tuiskun kymmenes studioalbumi julkaistaan myöhemmin tänä vuonna. Uuden levyn tekoprosessia voi seurata MTV Katsomossa 10. huhtikuuta alkavassa dokumenttisarjassa Antti Tuisku – Peto on irti. Kuusiosainen nettisarja käsittelee vuoden verran paluutaan valmistelleen muusikon uutta tulemista sekä miehen henkilökohtaista elämää.

 

 

Antti Tuisku julkaisi äskettäin koskettavan kuvan. Lue juttu täältä.

Kilpailut

Uusimmat