Jore Marjaranta tulee Iskelmäfestivaaleille suoraan lomalennolta: "Lisää jännitystä"

04.05.2015 10:45 - Anna Hopi

Laulaja Jore Marjaranta ehti varata loman Italiaan ennen kuin sai tietää voittaneensa Iskelmän festarikisan.

Uuden VI-levyn tekeminen on ollut Jore Marjarannalle huikea matka. Albumi julkaistiin kuukausi sitten, ja nyt mies odottaa erityisesti pääsevänsä bändikeikoille. Eräs odotetuimmista keikoista tulee olemaan keikka Iskelmäfestivaaleilla kesäkuussa.

- En uskaltanut edes toivoa sitä, kun katsoin sitä listaa. Ajattelin olevani kovassa seurassa. Mokasin sen, kun en muistanut katsoa, koska Iskelmäfestivaali on. Ehdin varata matkan Italian Toscanaan. Kun kuulin voitosta, tuli kauhu, kun tajusin, että festarit ovat juuri kun tulen sieltä matkalta, nauroi Jore Marjaranta Iskelmän haastattelussa.

- Saan tehdä sen keikan lauantaina illalla yhdeksältä. Täytyy toivoa, että ehdin lentokentältä Himokselle. Lento on varattu varttia vaille neljä iltapäivältä Helsinki-Vantaalta. Se luo lisää jännitystä päivään. Mikä kunnia on olla sellaisessa seurassa. Paikalla on huikea artistikattaus myös lauantaina!

Marjarannalle Iskelmäfestivaalien keikka on ensimmäinen laatuaan, eikä tähti ole vieraillut festivaaleilla yleisönkään puolella.

- En ole koskaan ollut Iskelmäfestivaaleilla esiintymässä, joten siinä on sekin makea juttu. Poissaoloni aikana Iskelmäfestivaali on kasvanut huikeasti ja siitä on tullut merkittävä festivaali Suomen kesässä. Kiitokset heille, jotka minua äänestivät keikalle! Bändikin oli innoissaan, kun kerroin asiasta heille.

Tähti paljasti ensivaikutelmansa suositusta kesätapahtumasta.

- Sen mitä olen seurannut, olen ymmärtänyt, että se on hyväntuulinen, hyvin järjestetty festari. Kun katsoin artistikattausta niin näin, että siellä on kaikki ne bändit ja artistit keikalla, jotka siellä kuuluukin olla. Olen varma, että festivaalit tulevat vetämään joka kerta aivan täyteen.

Kuuntele alta Jore Marjarannan kappale Huomaan vain sinut.

Kilpailut

Uusimmat