Millainen olet suuttuessasi, Pepe Willberg?

11.07.2015 10:40 - Senni Loikala

Laulaja Pepe Willbergilla on rautaiset hermot. Jos pitkäpinnaisen miehen mitta tulee täyteen, muuttuu hän täysin.  

Muusikko Pepe Willberg, 68, vaikuttaa monista nöyrältä, empaattiselta ja kiltiltä. Kaikki kuitenkin menettävät hermonsa joskus, kuten myös Willberg.

- Olen räjähtävä, kun suutun. Minulla on pitkä pinna, mutta kun se katkeaa, niin se katkeaa täysin. Silloin kaikki paineet, joita ei ole päästetty ulos, tulevat kerralla, Willberg kertoo.

Epäonnea lentokentällä

Laulaja suuttuu kuitenkin äärimmäisen harvoin. Viimeksi hänen hermojaan koeteltiin ulkomailla, kun hän oli myöhästyä lentokoneesta vaimonsa Pauliinan kanssa.

- Olimme Pauliinan kanssa syömässä ja juomassa portin vieressä olevassa pubissa. Kävin katsomassa, pääsisikö koneeseen jo sisälle. Huomasin lähtötaululta, että olimme ihan väärällä puolella Miamin suurta lentokenttää. Pauliina sai hirveän sätkyn ja lähdimme tuulispäinä juoksemaan, Willberg sanoo.

Pariskunta oli myöhästyä lentokoneesta myös toisen kerran saman matkan aikana. Kun he tulivat lähtötiskille, josta Suomeen lähtevän koneen oli määrä lähteä, oli tiski jo suljettu.

- Pauliina ei luovuttanut, vaan taivutteli lentokenttävirkailijan soittamaan pomolleen. Hän vetosi siihen, että minun olisi ehdottomasti oltava seuraavana päivänä Emma Gaalassa, hän muistelee.

Neuvottelu kannatti, sillä Willberg kerkesi pokkaamaan vuoden miesartistin, kriitikoiden valinnan ja vuoden rocklevyn EMMA-patsaat.

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat