Kaikki mitä näät -kappale rikkoo Auroran rajoja - katso musiikkivideo

21.08.2015 10:51 - Anna Hopi

Kappale edustaa tähden mukaan jännittävämpää, elektronisempaa Auroraa.

Urbaani laulaja-lauluntekijä Aurora julkaisee uutta musiikkia. Tänään ilmestynyt Kaikki mitä näät on ensimmäinen single Auroran myöhemmin ilmestyvältä toiselta albumilta. Single on Auroran ja tuottaja Sakke Aallon käsialaa.

- Kaikki mitä näät on tarina, jonka tulkinnan haluan jättää jokaiselle kuulijalle itselleen. Biisi edustaa jännittävää, elektronisempaa Auroraa, ja halusin kokeilla, mitä tapahtuu kun käydään reggaen ulkopuolella, Aurora kuvailee.

Aurora julkaisi kehutun debyyttialbuminsa Kadotaan kaupunkiin helmikuussa 2014. Albumilta lohkaistiin viisi singleä, joista mm. Se soi nousi jättimäiseksi radiohitiksi ja myi kultaa. Aurora bändeineen on keikkaillut ahkerasti vuoden verran ja esiintyi viime kesänä mm. Provinssissa, Ruisrockissa sekä Helsingin Tavastialla. Ensi tiistaina 25. elokuuta Aurora nähdään Helsingin Juhlaviikkojen Huvilateltassa.

Aurora tekee muutamia keikkoja vielä alkusyksystä, mutta keskittyy sen jälkeen loppuvuodeksi työstämään toisen albumin loppuun. Vielä nimeämätön pitkäsoitto ilmestyy ensi keväänä ja esittelee uudenlaista Auroraa.

- Uusilla biiseillä haluan tuode esille kaksi puolta: äärimmäisen hienon livebändini ja elektronisemman lähestymistavan. Reggae-rakkaus on ja pysyy, mutta uusista biiseistä löytyy myös yllätyksiä ja kokeiluja. Olen ottanut nyt enemmän säveltäjän tonttia haltuun, ja se tulee kuulumaan vahvasti toisella levylläni. Haluan kokeilla ja rikkoa sekä omia että kuulijoiden rajoja, ja toivon, että fanit pysyvät kyydissä mukana!

Kilpailut

Uusimmat