Pave Maijanen paljasti Vain elämää -ohjelman suurimman yllättäjän

15.09.2015 10:56 - Anna Hopi

Rokkari Pave Maijanen luonnehti Vain elämää -sarjan kollegoitaan.

- Olimme eri ikäisiä ja eri kokoisia, mutta sillä ei ollut väliä. Löysimme yhteisen langan ensimmäisenä päivänä, jolloin ei vielä kuvattu mitään. Kaikkihan tietävät sarjan ikähaitarin, se on aikamoinen. Olen reilusti yli 40 vuotta vanhempi kuin Sanni, joka on meistä nuorin. Se ei tuntunut missään. Kaikki tyypit olivat kiinnostuneita toisistaan. Tutustuminen ja kimppahenkeen pääseminen kävi todella sujuvasti, kertoi Pave Maijanen Iskelmälle.

- Kaikki muut ihmiset suhtautuivat muhun todella kunnioittavasti ohjelmassa, mikä oli tietenkin ihanaa. En ollut välttämättä mikään jekkupetteri ohjelmassa, olen enemmänkin tarkkailija. En millään tavalla kuitenkaan sivuunvetäytyvä. Varsinaiset jekkuilut nähtiin enemmänkin nuorelta polvelta.

Millaisia olivat Maijasen kollegat ohjelman kuvauksissa?

- Me ollaan saman lajin miehiä, lätkäfriikkejä molemmat. Meillä oli aika paljon kahinaa Villen kanssa. Mitään erityisiä leirejä ei kuitenkaan syntynyt. Ei siellä ruveta vetäytymään jonkun kanssa, luonnehti Pave Maijanen.

- Antti on aivan ihana tyyppi, aika moinen väkkärä myöskin. Sanni on hämmästyttävä persoona. Nuori nainen, joka on verrattain lyhyen uran tehneenä hämmästyttävän valmis. Sannikin on aikamoinen väkkärä! Nuoret näyttivät kyntensä.

Vanhempi polvikin näytti miehen mukaan osaamisensa ja huumorintajunsa ohjelmassa.

- Jos ajattelen Maijaa, Anssia ja Virveä, niin heiltä tuli todella vankkaa huumoripohjaa. Virve yllätti minua eniten. Hän lohkaisi silloin tällöin todella kuolemattomia juttuja, jotka olivat veret seisauttavia kommentteja.

- Anssi on uskomaton koiranleuka, vaikka hänestä ei sitä kuvaa saa, jos ei pääse lähemmin tutustumaan. Kaikki saattavat tietää, mutta Maija on todella ulospäinsuuntautuva ajattelija, kuten Anssi myöskin.

Kilpailut

Uusimmat