VilleGalle sovelsi Vain elämää -sarjassa armeijan oppeja

15.09.2015 14:09 - Anna Hopi

JVG-rap-yhtyeen VilleGalle antoi kaikkensa Vain elämää -esityksissään.  

- Omasta mielestäni ylitin itseni. Harvoin taputan itseäni selkään, mutta nyt jäi sellainen fiilis. Sain luotua oikean fiiliksen esitykseen - se on tärkein. Sain ladattua energiat siihen ja stressi purkaantui, kun pääsin alttarille vetämään, kertoi VilleGalle.

Vain elämää -tähdet ovat kehuneet VilleGallen energisyyttä.

- Olen ADHD-apina. Olen kokoajan äänessä, menossa eteenpäin ja täysillä. Kun katsoin jaksoja, huomasi itsekin sen, että voisi ottaa välillä vähän iisimmin. Olen vähän tällainen jekkumies, olen oppinut lätkäkopeissa ja niitä perinteitä pitää jatkaa musamaailmassa.

Muilla artisteilla oli ongelmia nousta aikaisin aamulla, mutta VilleGallella ei. Porukan ADHD pärjäsi hyvin pienillä unilla.

- Olen nukkunut aina vähän, viiden tunnin unet riittävät. Menin viimeisenä nukkumaan ja heräsin ensimmäisenä. Olen ollut aina vähän sellainen valvoja, mutta samalla aamuvirkku. Se on bändissämme sama juttu, olen aina ekana hereillä ja pitää alkaa Jarea herättelemään, kertoi räppäri.

- Opin sen armeijassa sen, että pitää herätä, kun pitää herätä. Siinähän sitten olen parhaimmillani aamulla, kun duracell-pupu lähtee käyntiin.

Kilpailut

Uusimmat