Uusimman James Bond -elokuvan tunnuskappale julkaistiin - kuuntele täältä

25.09.2015 13:45 - Anna Hopi

Sam Smithin huikaiseva Writing’s On The Wall –kappale pistää väreet selkäpiihin.

Tänään perjantaina julkaistaan valtavien odotusten siivittämänä uuden James Bond –elokuvan 007 Spectre tunnussävelmä, jonka esittää brittiläinen supertähti Sam Smith. Smith sävelsi Writing’s On The Wall –kappaleen yhdessä Grammy-palkitun Jimmy Napesin kanssa.

Kuuntele kappale alta.Sam Smith julkaisi debyyttialbuminsa In The Lonely Hour vuonna 2014 ja on saanut sen myötä muun muassa neljä Grammy-palkintoa ja viisi Brit Awards-palkintoa. Albumi nousi brittilistan ykköseksi ja Yhdysvalloissa sijalle kaksi. Albumin lukuisat singlet, kuten Money On My Mind, Stay With Me ja I’m Not The Only One ovat tulleet tutuiksi myös Suomen radiokanavilta.

Suomalaiset pääsevät näkemään 007 Spectre -elokuvan ensimmäisten joukossa, sillä ensi-ilta Suomessa on 30. lokakuuta – viikkoa aikaisemmin kuin muun muassa Yhdysvalloissa. Maailmanensi-ilta puolestaan tapahtuu Isossa-Britanniassa 26. lokakuuta.

Suomalaisten Bond-fanien iloksi elokuvasta saadaan myös maanlaajuiset yöennakot perjantaina 30. lokakuuta klo 00.07. Elokuvaliput tulevat myyntiin keskiviikkona 7. lokakuuta klo 10 Finnkinon verkkokaupassa ja elokuvateattereissa niiden aukiolojen mukaan.  

007 Spectre vie katsojan Daniel Craigin esittämän James Bondin vanavedessä niin Mexico Cityyn, Roomaan kuin Lontooseenkin. Elokuvan ohjasi Sam Mendes, joka muistetaan myös edellisen Bond-elokuvan Skyfall ohjaajana.

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat