Jore Marjaranta harvinaisella konserttitalokeikalla - hittejä vuosien takaa

16.10.2015 13:19 - Anna Hopi

Jore Marjaranta esiintyy Helsingin Kannel-talossa keskiviikkona 28 lokakuuta.

Jore Marjaranta esiintyy lokakuussa harvinaisella konserttitalokeikalla, joita ei soolouraan ole aiemmin mahtunut. Yleensä klubeilla, ravintoloissa ja festareilla esiintyvä Jore Marjaranta heittäytyi vuonna 2000 soolouralle ja on siitä lähtien jatkanut omannäköisen musiikin tekemistä.

Nyt uusimman, tänä vuonna julkaistun levynsä VI saattelemana, Jore esiintyy Helsingin Kannel-talossa keskiviikkona 28 lokakuuta. Konsertin nimeksi on nostettu levyltä singlenä julkaistu, radioissa ja listoillakin soinut Huomaan vain sinut. Konsertissa kuullaan lauluja ja tarinoita kuudelta Joren albumilta.

Sooloartistiksi siirtymisen myötä Jore on tehnyt useita suomenkielisiä pop-rockhittejä. Tehokkaat melodiat, omintakeinen ääni ja loistavat livekeikat ovat elementtejä, joista Jore Marjaranta artistina parhaiten tunnetaan. Marjarannan tunnetuimpiin kappaleisiin kuuluvat Haaveet kaatuu, Miten pelko lähtee, Ikävä, Kävelet tähtiin päin ja Niin kaunis on Helsinki nyt unohtamatta Tunteisiin-kappaletta. Uusimpia hittejä ovat konsertin nimikappaleen lisäksi muun muassa Rakkaus kuulethan mua.

Kuuntele alta Marjarannan iso hitti Haaveet kaatuu.

Jore Marjaranta nousi kuuluisuuteen 1990-luvun alussa Leningrad Cowboysin jäsenenä. Hänen muita yhtyeitään ovat olleet muun muassa Albert Järvinen Band, Guitar Slingers ja The Clap.

Jore Marjaranta – Huomaan vain sinut (Kuuden albumin tarinoita)

ke 28.10.2015 klo 19.00
Kanneltalo (Klaneettitie 5, Helsinki)
Liput 18 €
Kesto 120 min, väliaika

 

Huom! Joren voi nähdä keikalla myös Linnanmäen Valokarnevaaleilla 17.10.2015, klo 15 ja 17.

 

Kilpailut

Uusimmat