Dubaissa asuva Kristiina Wheeler: Rakkaus on suurin voima

30.10.2015 14:31 - Anna Hopi

Kristiina Wheelerin uusi albumi Kun katson kauempaa julkaistaan tänään.

Jo pitkään musiikin parissa toiminut valovoimainen Kristiina Wheeler julkaisee kolmannen studioalbuminsa Kun katson kauempaa 30. lokakuuta. Albumi on tehty yhdessä tuottaja Erik Nyholmin kanssa. Levyltä on saatu ennakkotunnelmia jo useamman radiosinglen myötä. Tuorempia sinkkuja ovat Kaiken keskellä ja Tuhat kertaa.

- Albumi on kokonaisuudessaan tarina ihmisestä, joka kulki matkan riekaleisesta ja rikkinäisestä tytöstä sellaiseen tyyppiin, joka on kiitollinen ja onnellinen siinä missä ja mitä on tänä päivänä. Vaikka biiseissä on surullisiakin tarinoita, levyllä on kuitenkin positiivinen lopputulema. Kun katsoo asioita kauempaa ja saa perspektiiviä elämään, tajuaa mitkä asiat on oikeasti tärkeitä. Rakkaus on se kaikista suurin, tällä hetkellä Dubaissa asuva Kristiina toteaa albumista.

Kristiina Wheeler tuli tunnetuksi laulajana elokuvassa Tyttö sinä olet tähti soineella singlellä You'll Be Gone sekä keväällä 2008 julkaistulla singlellä Sunny Day. Chisun tuottama esikoisalbumi Hitchin to Helsinki ilmestyi marraskuussa 2008. Wheeler on sanoittanut kappaleita myös muille artisteille, kuten Anna Abreulle.

Wheeler julkaisi ensimmäisen suomenkielisen singlensä Kiitos kun muistit lokakuussa 2010 ja se oli samalla Napapiirin sankarit -elokuvan tunnuskappale. Wheeler julkaisi toisen albuminsa suomen kielellä helmikuussa 2012 nimeltä Sirpaleista koottu, jolta julkaistiin singlet Kiitos kun muistit, Ihanaa, Sininen sydän ja Ensimmäinen nainen. Viimeiset singlejulkaisut Kristiinalta ovat olleet kappaleet Muukalainen, Rikki, Mitä jää,  Kaiken keskellä ja Tuhat kertaa.

Kilpailut

Uusimmat