Arja Koriseva sairastui vakavasti

02.11.2015 09:48 - Anna Hopi

Laulaja Arja Koriseva ehti jo iloita Kuningatar Arja -elämäkertansa jälkeen uuden lehden kääntämisestä elämässä, kun hänellä todettiin rintasyöpä.

Arja Korisevan syksy on edennyt raskaissa tunnelmissa. Nainen kertoi saaneensa äskettäin syöpädiagnoosin.

- Olen sytytellyt kynttilöitä kaikkialle. Liekin lepatus rauhoittaa mieltä ja antaa voimia. Edellisessä kirjeessäni kirjoitin,että elämäni ensimmäiset 50 vuotta on nyt kirjoitettu yhdellä tavalla kirjaksi ja että nyt on aika kääntää uusi tyhjä sivu ja alkaa kirjoittaa uutta. En osannut aavistaakaan, kuinka erilaiset uuden kirjan alkusivut tulisivat olemaan, kertoi artisti Facebook-ryhmässään.

- Innolla harjoittelin jo tulevien konserttien lauluja, rakkaita joululaulujakin, sillä joulukonsertit ovat päättäneet perinteisesti yhteisen monenlaisien kohtaamisten vuotemme. Tänä vuonna on toisin. En voikaan laulaa Teille. Olen sairastunut rintasyöpään.

Koriseva kertoo hoitojen jo alkaneen. Tähti suhtautuu luottavaisesti häntä hoitavaan henkilökuntaan.

- Luotan kehittyneeseen lääketieteeseen, taitaviin ihmisiin ympärilläni ja läheisieni tukeen ja turvaan. Minun on nyt keskitettävä voimat paranemiseen ja taisteltava. Siksi jään pois töistä. Toivon yksityisyyttäni kunnioitettavan. Luen kyllä kaikki teidän viestinne, postinne ja suljen ajatukset sydämeeni. Minä taistelen.

Katso päivitys täältä.

Tunnelmallista Pyhäinpäivän ja Halloween-juhlan jälkeistä aikaa! Olen sytytellyt kynttilöitä kaikkialle.Liekin lepatus...

Julkaissut Arja Koriseva 1. marraskuuta 2015

Kilpailut

Uusimmat