Auroran uusi single on ilkikurisen kupliva - kuuntele Sä hiffaat täältä

27.11.2015 10:42 - Anna Hopi

Auroran Sä hiffaat -singlellä vierailee Keko Salata.

Urbaani laulaja-lauluntekijä Aurora julkaisee tänään uuden singlen Sä hiffaat, jolla vierailee Keko Salata. Kappale on toinen single Auroran ensi vuonna ilmestyvältä toiselta albumilta. Single on Auroran ja tuottaja Sakke Aallon käsialaa.

- Sä hiffaat on vähän tärähtänyt biisi. Se on sekä kepeä ja kupliva että melankolinen, vähän niinkuin minä itse. Samalla Sä hiffaat on vähän ilkikurinen statement musiikkipuristeille. Sen joko hiffaa tai ei! Kommentoi Aurora.

- Siinä vaiheessa kun kuulin Sakke Aallolta Keko Salatan olemassaolosta, vierailu omalla levylläni oli luonnollinen valinta, sillä Sakke on laulanut osuuksia myös ensimmäisellä levyllä. Olen miettinyt paljon, mitä Aurora on. Tämän biisin julkaistessani voin sanoa, että Aurora voi olla melkein mitä vaan urbaanin musiikin alueella.

Auroran elokuussa julkaistu edellinen single Kaikki mitä näät on myynyt kultaa. Tämän lisäksi myös helmikuussa 2014 julkaistun debyyttialbumin Kadotaan kaupunkiin singlet Se Soi ja Eilisen aurinko ovat saavuttaneet kultarajan. Aurora bändeineen on keikkaillut ahkerasti vuoden verran ja esiintyi viime kesänä muun muassa Provinssissa, Ruisrockissa sekä Helsingin Tavastialla.

Aurora tekee muutamia keikkoja vielä loppuvuodesta, mutta keskittyy sen jälkeen alkuvuodesta työstämään toisen albuminsa loppuun. Vielä nimeämätön pitkäsoitto ilmestyy ensi keväänä ja esittelee uudenlaista Auroraa:

- Kirjoitin biisejä koko kevään ja festarikesän ajan tien päällä, takahuoneissa ja hotellihuoneissa. Pienen hengähdystauon jälkeen kaivoin kaiken esiin ja totesin, että kaikki hyvät biisit eivät edes mahdu levylle! Levy on siis tosi hyvällä mallilla. Olen nostanut toisen levyn kohdalla riman aika paljon korkeammalle, kertoi nainen.

- Teen kakkoslevyä Sakke Aallon, Nopsajalan ja oman livebändini kanssa. Erityisen innoissani olen viimeksi mainitusta. On aivan huikea tunne avata oma sävelarkkunsa, ottaa sieltä kaikki mistä itse pitää eniten, ja sitten viedä oma tuotanto huippumuusikoiden soitettavaksi! Olen ottanut rutkasti enemmän sävellys- ja sovitusvastuuta uudella levyllä. On ihanaa toteuttaa omaa muusikkouttaan ja visioitaan. Levyn teemoissa toistuu sama tuttu kaiho, mutta se liikkuu myös vetovoiman, rakkauden, kotiinpaluun, kasvun ja mystiikan taajuuksilla.

Keikat: (lisäyksiä tulossa)

4.12.2015 Amarillo, Lappeenranta

10.12.2015 Yksityistilaisuus, Helsinki

11.12.2015 Papana, Inari

12.12.2015 Night Factory, Harjavalta

16.12.2015 Yksityistilaisuus, Helsinki

26.12.2015 m/s Viking Grace, Paluumatka, Turku

12.2.2016 Himos Areena, Jämsä

13.2.2016 Seurahuone, Sastamala

Kilpailut

Uusimmat