Saara Aallon ja Teemu Roivaisen konsertit suursuosiossa: "Ihmisiä käännytetty kirkon ovelta"

16.12.2015 10:47 - Anna Hopi

Osa Aallon ja Roivaisen konserteista jo loppuunmyyty.

Saara Aallon ja viime vuoden tangokuninkaan Teemu Roivaisen huippusuosittu Jouluenkelit-kiertue jatkuu tällä viikolla. He esiintyvät lauantaina Kajaanissa ja sen jälkeen ensi viikolla Oulussa, Kempeleessä, Kemissä sekä kiertueen viimeisessä konsertissa Kalajoella 23.12.2015. Kiertue on ollut tähän mennessä huippumenestys. Kiertueen ensimmäisen osan konsertit Lahdessa ja Seinäjoella olivat loppuunmyytyjä ja Ruovedellä kirkko oli näkörajoitteisia paikkoja lukuun ottamatta täysi. Tulevista konserteista Oulu ja Kempele ovat jo loppumyytyjä. Kajaani, Kemi ja Kalajoki täyttyvät kovaa vauhtia.

Konsertissa kuullaan suomalaisia ja kansainvälisiä joululauluja sekä muutama Saaran ja Teemun keikkahitti. Ohjelmistossa on myös Saaran ja Teemun omia sävellyksiä ja sanoituksia. Heitä säestävät Antti Kokkola ja Riku Kantola. Konserteissa heidän kanssaan esiintyvät paikalliset lapsikuorot.

- On ollut todella huikeaa huomata, että ihmiset ovat löytäneet konsertteihimme näin isoin joukoin! Yleisöä on jouduttu jopa käännyttämään ihmisiä kirkon ovelta, koska tilaa ei ole yksinkertaisesti enää ollut. Oulun alueen konsertit myytiin loppuun nopeasti eikä meillä valitettavasti ollut enää aikaa järjestää lisäkonserttia, toteaa Saara Aalto.

Teemu kertoo konserttien tunnelmasta seuraavaa.

- Joulukiertue on ollut jo tähän mennessä ikimuistoinen. Tunnelma konserteissa on ollut aivan uskomaton ja siitä suurin kiitos kuuluu tietysti yleisölle. Mutta haluaisin myös kiittää upeita muusikoita Riku Kantolaa ja Antti Kokkolaa sekä tietysti Saaraa.
Kiertuepäivät 2015:

Ma 30.11.  Lahden Ristin kirkko, Lahti - loppuunmyyty
Ti 01.12.    Seinäjoki Lakeuden Risti, Seinäjoki - loppuunmyyty
Ke 02.12.   Ruoveden kirkko, Ruovesi
La 19.12.   Kajaanin kirkko, Kajaani
Su 20.12.   Karjasillan kirkko, Oulu - loppuunmyyty
Ma 21.12. Kempeleen Pyhän Kolminaisuuden kirkko, Kempele - loppuunmyyty
Ti 22.12.    Kemin kirkko, Kemi
Ke 23.12.   Kalajoen kirkko, Kalajoki

Kilpailut

Uusimmat