Jean S. keikkailee Iina Kuustosen kanssa - esittävät kuumia kasari- ja ysärihittejä

28.01.2016 14:21 - Anna Hopi

Superkombo tullaan näkemään kesällä Iskelmäfestivaaleilla 30.7. -2.7. 2016.

Antti Paavilaisen mukaan festareille on tulossa näyttävä show täynnä 80- ja 90-luvun hittejä. Jean S. -featuring -kokoonpanosta saatiin ensimaistiaisia jo viime syksynä, mutta Paavilaisen juuret Iina Kuustosen kanssa vievät kauemmas

- Olemme tutustuneet Iinaan teatteripuuhissa. Hän oli Uudessa Iloisessa Teatterissa vuonna 2011 vierailemassa ja silloin tultiin siihen tulokseen, että leidi osaa laulaa tyylikkäästi ja on lahjakas esiintyjä. Heitimme silloin, että hän lähtee meidän kanssamme keikoille. Kyllä tuollainen metrin tappi sopii hyvin mun ja Timon kahden metrin varren väliin lavalle, nauraa Paavilainen.

- Suunnitelma muotoutui todeksi ja olimme viime syksynä ensimmäistä kertaa yhteiskeikalla ja se oli Iinan ensimmäinen rokkikeikka Keski-Suomessa. Se oli kova menestys.

Miten Kuustonen sopii karskien ja kokeneiden miesten kanssa lavalle?

- Meillä oli vaistoa siitä, että söpöt asiat ovat ihania ja luovat tunteita ihmiselle. Kun tuollainen kaunis pieni isosilmäinen otus tuodaan lavalle karskien karjujen kanssa, niin kyllä siinä se efekti toteutuu.

- Iina on loistava tyyppi. Olen nähnyt hänet jo pienestä kun isänsä kanssa oltiin yhteyksissä jo 80-luvulla. Hän tekee duunia hyvien asioiden kanssa, eikä kulje raha edellä. Hänen näyttelijän taidoistaan on olemassa näytettä ruudun täydeltä - siinä hän on loistava.

Paavilainen kuvailee tulevaa Iskelmäfestivaalien keikkaa

- Meillä on aina tuntosarvet Timon kanssa pystyssä ja otetaan impulsseja kaikesta, mitä tapahtuu. Kun saadaan ylimääräinen muuttuja mukaan, joka taitaa improvisaation, tavallaan mitä vaan voi tapahtua, kertoo mies.

- Soitamme hittejä ja kun Iina tulee lavalle, hän laulaa niitä biisejä, jotka hänene mielestään sopivat biletilanteeseen. Voin sen verran paljastaa, että tulossa on 80- ja 90-luvun tuttuja menohittejä. Aivan varmasti saadaan bileet käyntiin. Se sopii Jean S. -sabluunaan oikein hyvin.

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat