Nopsajalka siirtyi elektronisen musiikin pariin - kuuntele Nosta mua -single

15.04.2016 10:26 - Anna Hopi

- Nosta mua on biisi ihmisille jotka auttavat ja rohkaisevat toisiaan, kommentoi mies.

Nopsajalka julkaisee tänään pienen tauon jälkeen täysin uuden singlen Nosta mua. Singlellä sekä tulevalla materiaalilla Nopsajalka siirtyy edellisen levyn orgaanisemmasta soundista kohti tulevaisuutta modernin elektronisen musiikin pariin. Nosta mua on sekä musiikillisesti että sanoituksiltaan nimensä mukaisesti nostattava kappale:

- Nosta mua on biisi ihmisille jotka auttavat ja rohkaisevat toisiaan. Biisi on myös nöyrä kiitos mun faneille jotka on kannustanut mua musiikin tekemisessä silloin kun on tuntunut raskaalta. Kun antaa biisin avautua ja nousta huippuunsa niin sieltä löytää myös nostetta viikonloppuun ja juhlahetkiin,  kuvailee Nopsajalka.

Nopsajalka ja tulevilla keikoilla DJ:nä toimiva DJ Hermanni käynnistävät toukokuussa Helsingin Freedom Barissa kesäklubin Vapaa nousu, joka jatkuu läpi kesän elokuuhun asti. Jokaperjantaisella klubilla nähdään myös artisti- ja DJ-vieraita. Klubin avajaisia vietetään 13. toukokuuta

Nopsajalka on helsinkiläinen artisti, muusikko ja tuottaja, joka kuuluu kotimaisen rytmimusiikin pioneereihin. Soolouransa ohella hän on tullut tutuksi yhtyeistä Elokuu, Soul Captain Band sekä Kapteeni Ä-ni. Vuodesta 2012 lähtien Nopsajalka on kirjoittanut ja laulanut peräti kahdeksan top 20 -radiohittiä, joista neljä ensimmäistä (Soutaa huopaa, Saatilla, Tänään lähtee, Valvoo) Elokuu-yhtyeen riveissä ja neljä viimeisintä (Nautintoo, Lupaan olla, Seuraava feat. Erin, Niin kuin mä) soolona.

Kilpailut

Uusimmat