Jesse Kaikuranta: "Tuleva levy on omistettu eksälleni"

25.04.2016 08:16 - Tiina Svensk

Kaikurannan uusia kappaleita tullaan kuulemaan kesäkeikoilla.

Yleisö on saanut esimakua Jesse Kaikurannan tulevasta albumista jo kahden singlen Vielä Yksi Laulu ja Takki Auki Tuulessa perusteella. Tarkkaa päivämäärää julkaisulle artisti ei kuitenkaan vielä suostu paljastamaan:

- Voin kuitenkin kertoa, että ensi syksynä levy tulee ulos, laulaja paljastaa. Kuluneen kevään hän on työskennellyt ahkerasti uuden tuotannon parissa. Albumia laulaja on tehnyt huipputuottajien Jurekin ja MGI:n kanssa.

Uudella albumilla puidaan suhteen päättymistä

Vahvana tulkitsijana paikkansa ottanut Kaikuranta tulee käsittelemään kolmannella studioalbumillaan kipeitäkin aiheita:

- Se on erolevy, kappaleiden aiheissa on aika paljon suhteen puimista. Kyllä sen niin voisi sanoa, että tämä tuleva levy on omistettu minun exälleni.

Laulajan mukaan rakkaus ei kuitenkaan ole albumin selvä pääaihe:

- Niin selvästi rakkausteema ei ole kuitenkaan nähtävissä, vaikka minun mielestä rakkaus on mahtava aihe kirjoittaa biisejä. Se on niin universaali tunne, kaikki tietää mitä on rakkaus ja siinä on niin monta eri aspektia ja näkökulmaa, Kaikuranta summaa.

Uutta materiaalia kuullaan tulevilla keikoilla

Tunteikkaita hittejä kirjoittanut ja esikoisalbumillaan tuplaplatinaa myynyt Kaikuranta ei tunne kolmannen albumin kanssa paineita, vaikka yleisön vastaanotto jännittääkin uutta musiikkia julkaistessa aina jonkin verran:

- Minulla on ollut pidempi tauko toisen ja kolmannen levyn välillä, että paineet ovat pudonneet pois. Enemminkin minulle on tullut sellainen vapaus, että voin tehdä mitä huvittaa. Tuntuu siltä, että pitää mennä se edellä, mikä tuntuu hyvältä.

Uutta musiikkia fanien ei tarvitse kuitenkaan odottaa syksyyn asti, sillä kesän keikoilla artisti aikoo esittää jo uutta tuotantoaan:

- Tuntuu, että ne biisit on jo pakko päästää pihalle. On ne niin pitkään kypsyneet tässä ajan kanssa, Kaikuranta naurahtaa.

Keikkojen lisäksi Kaikuranta kertoo menevänsä koko kesän uutuussinkkunsa asenteella Takki auki tuulessa:

- Mitään suurempia suunnitelmia ei levynteon lisäksi oikeastaan ole, menen sinne, minne nenä näyttää, artisti kertoo hymyillen.

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat