Joel Hallikainen nauttii isoisyydestä: "Sanat loppuvat, sydän sulaa"

16.05.2016 09:18 - Anna Hopi

Laulaja julkaisi sosiaalisessa mediassa kuvan, joka kiteyttää isoisyyden ihanuuden.

Iskelmätähti Joel Hallikainen elää elämänvaihetta, jossa voi jo nauttia lapsenlapsien seurasta. Hän julkaisi Facebookissa päivityksen, jossa kuvaili pikkumiehen kanssa viettämäänsä aikaa.

- Se fiilis, kun hikinen nuorimies yöllä kajauttaa jalalla päähäsi juuri, kun olet saamassa unenpäästä kiinni. Se fiilis, kun etsit kapeasta sängynreunastasi paikkaa kapealle kyljellesi ja yrität nukkua ilmassa leijuen, ikään kuin fakiiri. Se fiilis, kun tunnet hapen loppuvan ympäriltäsi. Etsit hiestä märkänä asentoa, saadaksesi unta edes hetken ja taas jalka pimeydestä kajahtaa päähäsi. Se fiilis, kun mietit pimeässä huoneessa paljonko kello on ja ymmärrät, että se ei ole paljon, Hallikainen tunnelmoi.

- Se fiilis, kun järkeilet tapaa miten pääset koukustasi olematta julma ja ymmärrät, että tämä on vain yksi yö elämässäsi. Mietit, valvotko yösi ravaamalla lapsen sängyssä vai yritätkö taiteilla sen omassasi. Se fiilis, kun hikisen, ahtaan, unettoman yön tunteina yllätät itsesi ajattelemasta, miksi olen taas asettanut itseni tähän.. Se fiilis, kun reipas nuorimies aamulla sanoo: "Minä olen pappan kulta!". Ei voi mitään... sanat loppu. Sydän sulaa kerta kaikkiaan.

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat