Kuva: Senja Rapila

Tangokuningas Aki Samuli: "Annan ihmisille luvan vihata minua"

02.06.2016 13:15 - Iiro Myllymäki

Tangokuningas haluaa tehdä asiat omalla tavallaan eikä anna ihmisten ennakkoluulojen häiritä.

Aki Samuli, 33, luopuu heinäkuussa tangokuninkaan kruunustaan. Hän on saanut kuninkuusvuoden aikana paljon palautetta siitä, että hän ei näytä eikä kuulosta perinteiseltä tangokuninkaalta. Tämän mies kokee erittäin positiiviseksi palautteeksi, sillä hän haluaa rikkoa rajoja ja tehdä asiat omalla tavallaan. Laulaja uskoo herättäneensä ihmisissä paljon ennakkoluuloja.

- Varmasti ennakkoluuloja ja kielteisiä asenteita tulee olemaan jatkossakin. Annan ihmisille luvan vihata minua. Jos olisin ihmisten mielestä ihan ok, se tarkoittaisi minulle harmautta, Aki Samuli kertoo Voice.fi:n haastattelussa.

Mies on onnistunut käännyttämään epäilijöitä matkan varrella.

- Yksi pariskunta pyysi minulta kädestä pitäen anteeksi, että olivat tuominneet minut ennen kuin kävivät keikallani. Se oli minulle voitto, laulaja sanoo.

Oma maatila unelmissa

Aki Samulin unelma on, että hän saisi tehdä musiikkia aina ja kasvaa artistina. Tällä hetkellä mies työstää toista albumiaan. Miehen unelmissa siintää muutakin kuin pelkkää musiikkia.

- Haluan, että minulla on jonain päivänä oma maatila. Se on ollut haaveeni pienestä pitäen. Tällä hetkellä maatilalle ei ole mahdollisuutta, mutta toivottavasti viimeistään kuusikymppisenä minulla on sellainen Akin arkki, jossa on kaksi jokaista eläinlajia. Sain viime kesänä lahjoituksena ensimmäisen oman vasikan, eli unelman toteuttaminen on jo aloitettu, mies kertoo.

Aki Samuli uskoo, että pystyy sovittamaan laulaja- ja maatilaunelmat yhteen, vaikka yhdistelmä ei olekaan se kaikkein tavallisin.

- En pidä ajatuksesta, että jotain ei voisi tehdä, koska niin ei ole koskaan tehty. Sellainen asenne ei kuulu minun arvomaailmaani.

Lue myös: Aki Samuli luopuu uudessa kappaleessa tangoviitastaan: "Haluan rikkoa rajoja"

Kilpailut

Uusimmat