Kuva: Mikko Räsänen

Odotatko kyyneleitä tulevalta Vain elämää -kaudelta, Vicky Rosti?

30.06.2016 17:49 - Anna Hopi

Artisteista tulee Rostin mukaan täysin uudenlaisia puolia esiin suositussa ohjelmaformaatissa.

Laulaja Vicky Rosti kertoo nauttineensa Vain elämää -ohjelman kuvauksista viime vuonna. Tähti kertoi Iskelmäfestivaaleilla, että häntä kiinnostaa tulevalla kaudella erityisesti artistien väliset kemiat, ja miten porukka toimii ryhmänä.

- Nyt katson sarjaa eri kantilta kun olen itse ollut siellä. Muistan, että tuosta mentiin haastatteluun ja nyt joku maskissa. On hauskaa seurata kautta, kun tietää asioita kulissien takaa, hymyilee laulaja.

Vain elämää -sarjaa on perinteisesti sekä kehuttu että haukuttu siitä, että sarjassa nähdään vuolaita kyyneleitä, kun artistit liikuttuvat musiikin äärellä. Ohjelman neljäs kausi, jolla Rosti oli, erosi muista siten, että siellä ei nähty kyyneleitä vaan hurjaa biletystä.

Vain elämää -jengi on jäänyt elämään

Millaista kautta Rosti toivoo viidennestä kaudesta, jossa ovat mukana muun muassa Mikael Gabriel, Mikko Kuustonen, Anna Puu, Chisu, Suvi Teräsniska, Lauri Tähkä ja Hector?

- Haluaisin nähdä ohjelman, jossa kunnioitetaan toisten tekemisiä ja uraa hyvällä sykkeellä. Se on hienoa. Ja kun näkee ihmisten suhteiden muuttuvan ja miten joltain aukeaa silmät, että oletkin tuollainen tyyppi ja teetkin tuollaista musaa.

Rosti paljastaa olevansa edelleen muiden Vain elämää -kollegoidensa kanssa. Laulajien välinen WhatsApp-ryhmä kilkattaa edelleen.

- Tänään juuri viimeksi Antti Tuisku ja Anssi Kela laittoivat ryhmään viestiä, hekin ovat Iskelmäfestivaalialueella ja vetävät keikan samana päivänä samalla lavalla. Juuri laiteltiin heidän kanssaan viestiä. Olen ollut VilleGallen kanssa tekemisissä, se on ollut läpänheittoa ja olimme JVG:n kanssa samalla keikalla, nähtiin silloin.

Kilpailut

Uusimmat