Kuva: Mikko Räsänen

Suvi Teräsniska parisuhteesta: "Yhteinen aika pitää järjestää"

09.09.2016 08:05 - Anna Hopi

Teräsniska on oppinut pyytämään ystäviltä apua, kun mamma-arki alkaa ahdistaa.

Laulajatar Suvi Teräsniskan laskettu aika lähestyy ja odotus käy vähiin. Iskelmä Live Helsinki -tapahtumassa tähti näytti säteilevältä ja kertoi odottavansa hetkeä, jolloin kohtaa uuden tulokkaan.

- On varmasti hienointa nostaa pienokainen syliin. Onhan se hienointa, mitä voi kokea, huokaa Teräsniska hymyillen.

Nainen koskettaa vatsakumpuaan. Hän on ollut onnekas, koska pahoinvointia ja huonoa oloa on ollut hyvin vähän.

- Kukin kokee raskauden tavallaan. Jos on vastoinkäymisiä, se on eri asia. Minulla on kaikki mennyt hienosti.

"Lapset voi heivata vaikka kaverille"

Teräsniskan ja puolison Simo Aallon kotona riittää vilskettä nuoren Terho-pojan ansiosta. Pian tepsutusta on kaksin pikkuvarpain. Lapsien jälkeen laulajatar on miettinyt yhä enemmän puolisoaan ja sitä, miten pari aika ajoin kaipaa yhteistä aikaa.

- Se yhteinen aika pitää vaan järjestää, se on järjestelykysymys. Onneksemme meillä on lähipiiriä, jolle voi lapsen niin sanotusti heivaamaan hetkeksi, että saamme kahdenkeskistä aikaa. Se pitää vaan päättää. Asiaa ei kannata ottaa turhan raskaasti, vinkkaa Suvi muille perheellisille.

- Lapsia ei tarvitse kasvattaa täysin yksin tai kaksin, apua voi pyytää. Jos väsyttää niin voi pyytää kaveria auttamaan, että saa itse ottaa torkut. Tuntuu, että vanhemmat liikaa miettivät, että pitäisi pärjätä kahdestaan. Lapsia on kasvatettu kautta aikain isoissa yhteisöissä.

Suvi on oppinut ottamaan ihan omaa aikaa hyvinkin simppelein keinoin. Siihen ei paljoa vaadita, että tähti pääsee zen-mielentilaan.

- Pystyn rentoutumaan ihan kotitöiden lomassa. Nautin myös niistä. Touhuan niitä kun esikoinen on päiväunilla. Sohvalle istahtaminen, jalat sohvapöydälle ja Netflix päälle toimii ainakin minulla. Niin iltaisin nollaan päivän. Katson jotain kivaa poliisisarjaa telkkarista, ja olen sitten valmis yöpuulle.

Lue myös: Suvi Teräsniskan bändin kokoonpano meni uusiksi: "Tahdoin uutta verta"

Kilpailut

Uusimmat