Kuva: Senja Rapila

Jesse Kaikuranta avoimena: En halua lapsia!

19.09.2016 11:16 - Anna Hopi

Laulaja Jesse Kaikuranta ei koe isyyden kutsua.

Artisti on siinä iässä, jossa moni tuttu tai ystävä saa lapsia. Jesse Kaikurannalle, 34, itselleen isyys ei ole tuntunut luontevalta ajatukselta. Kun häneltä kysyy, onko mielessä lasten hankkiminen, vastaus tulee suoraan.

- Ei kyllä ole. Se ei ole sellainen juttu minulle. Vaikka en olisi artisti tässä mittakaavassa kuin mitä nyt olen, vaikka olisin jatkanut samalla tavalla kuin mitä tein ennen The Voice of Finland -kilpailua, niin silti vastaus on ei. Olin silloin opettaja ja tein satunnaista keikkaa. Siihenkään elämään minulla ei olisi mahtunut lapsia tai että olisin perheellinen ihminen, sanoo Jesse Iskelmän haastattelussa.

- Omassa sisäänrakennetussa kartassa sitä pistettä ei vaan ole. 

Viesti kiusatuille

Kaikuranta välittää silti lasten turvallisuudesta erityisesti koulumiljöössä. Laulaja tuli itse koulukiusatuksi ja teki aiheeseen liittyvän Surusilmä-kappaleen, jonka kautta haluaa välittää tietoisuutta kiusaamisesta.

- Haluan lohduttaa ihmisiä, joilla on se vaihe menossa, että on ulkopuolinen ympäristössä, eikä kukaan tykkää musta, sanoo Jesse.

- Kiusattu ei tarvitse muuta kuin ihmisen, joka lohduttaa ja auttaa ja kuuntelee. Haluan sanoa kiusatuille, että tarvitset vain oikean ympäristön, jossa muut ovat samoista asioista kiinnostuneita. Kun kestät vielä vähän aikaa, se on sitten siinä.

Lue myös: Jesse Kaikuranta: "Kiusattuna tiedän, miltä tuntuu olla ulkopuolinen"

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat