Kuva: Vilma Kaura

Martti Syrjä joutui lapsena isoveljensä kiusaamaksi - näin sai sen loppumaan

28.11.2016 09:00 - Vilma Kaura

Eppu Normaali -yhtyeessä vaikuttavat Syrjän veljekset tappelivat lapsena rajusti.

40-vuotisjuhlavuottaan viettävän Eppu Normaali -yhtyeen veljekset Martti ja Mikko "Pantse" Syrjä puivat uudessa EPUT-elokuvassa sisarusten keskinäisiä välejä. Heidän mukaansa Martti oli lapsena aina selkeästi alakynnessä vanhemman veljen kiusatessa tätä ja keksiessä mitä erikoisempia "martintappokoneita".

- Kyllä Pantse kiusasi niin paljon kuin toista ihmistä voi joku kiusata silloin kun olimme lapsia, veljeksistä nuorempi, Martti Syrjä, kertaa hymyillen EPUT-elokuvan jälkeen.

Härnääminen loppui, kun Martti sai pituuskasvussa kiinni vanhemman veljensä ja uskalsi antaa kiusaajalle samalla mitalla takaisin.

 - Kun kasvoin mittaa, ei minua voinut lyödä enää kuin vierasta sikaa. Rupesin lyömään takaisin ja osuinkin. Siihen loppui kiusaaminen, kaksi vuotta veljeään nuorempi laulaja muistelee.

Martti Syrjän mukaan hänen isoveljensä on kuitenkin saanut anteeksi lapsuuden ilkeilyt ja nykyisin veljekset ovat tappelupukareiden sijaan hyviä ystäviä.

- Meillä on ollut Pantsen kanssa aina erityisen hyvät välit. Harvoin sitä veljekset saavat viettää elämäänsä yhdessä niin kuin me olemme saaneet työparina ja läheisinä kavereina, mies miettii.

Lue myös: Eppu Normaalin kosteat kasarisekoilut Juicen ja Popedan kanssa: "Luojan kiitos ei ollut kamerakännyköitä"

Kilpailut

Uusimmat