Kuva: Joonas Hepola

Saara Aallon poissaolo ei ole haitannut kirkkokiertuetta - Teemu Roivainen ylistää tuuraajia

09.12.2016 13:03 - Vilma Kaura

Saara Aallon tilalla Jouluenkelit-kirkkokiertueella konsertoivat naiset ovat Roivaisen mukaan tasoltaan kansainvälisiä laulajia.

Vuoden 2014 tangokuningas Teemu Roivainen sanoo, että tuleva viikonloppu ratkaisee sen, pääseekö Saara Aalto osallistumaan yhteiselle Jouluenkelit-kirkkokiertueelle. Aalto kilpailee huomenna lauantaina Ison-Britannian X-Factorin finaalissa.

- Lopputulos määrää sen, osallistuuko Saara kiertueelle. Voi olla, että jos hän voittaa, on meno sellaista hullunmyllyä, ettei hän pääse viimeisille joulukuun keikoillemme, Roivainen huomauttaa.

Tangokuninkaan mukaan Saara Aallon poissaolosta huolimatta joulukiertue on sujunut paremmin kuin hyvin tuuraavien naislaulajien, Saara Aallon siskon Suvi Aallon ja Camilla Bäckmanin kanssa.

- Molemmat naiset ovat kansainvälisen tason laulajia, Roivainen kehuu.

(kuva: Splash)

Molemmat naiset kovan luokan artisteja

Teemu Roivaisen kanssa konsertoivat naisartistit ovat molemmat kokeneita laulajia, joista Camilla Bäckman luo uraa myös ulkomailla. Jouluenkelit-kiertueen jälkeen Bäckman matkustaa Pohjois-Amerikkaan kiertämään yhdessä Cirque du Soleilin kanssa.

- Hän kiertää Cirque du Soleilin solistina kahden vuoden ajan. Camilla on siis todella kovan luokan laulaja, Roivainen sanoo.

Hänen mukaansa Saara Aallon poissaoloa ei edes huomaa konserteissa naissolistien lahjakkuuden vuoksi.

- Välillä, kun laittaa silmät kiinni, ei voi olla varma, kuka naisista laulaa. Se voisi olla Saara, Suvi tai Camilla, mies miettii.

Lue myös: Saara Aalto yhteiselle joulukiertueelle Teemu Roivaisen kanssa

Kilpailut

Uusimmat