Kuva: AOP

Kuka tahansa voi hakea Elton Johnin musiikkivideon ohjaajaksi - palkkio miltei 10 000 euroa!

13.12.2016 09:15 - Senja Rapila

Sir Elton John etsii uusia ohjaajakykyjä kolmelle musiikkivideolleen. Kappaleet Tiny Dancer, Rocket Man sekä Bennie and the Jets -kappaleet kaipaavat nimittäin musiikkivideoita.

Vastikään uutisoimme huhuista, että legendaarinen laulaja Elton John, 69, suunnittelisi jäävänsä eläkkeelle ensi vuoden puolella. Nyt hän on kehittänyt tempauksen yhdessä englantilaisen sanoittaja Bernie Taupinin kanssa, jonka avulla myös sinä voit päästä ohjaamaan musiikkivideon yhteen heidän legendaarisimmista kappaleistaan - jos siis vain haluat.

- Vuonna 2017 minä ja Bernie juhlistamme yhteistyömme viidettäkymmenettä vuosipäivää. Jotkut parhaiten tunnetuimmista kappaleistamme julkaistiin ennen kuin musiikkivideoita alettiin tehdä, Elton John sekä Taupin kertovat julkaistulla videolla.

- Annamme siis YouTuben kanssa sinulle ja muille tuntemattomille ohjaajille ympäri maailman mahdollisuuden luoda musiikkivideot kappaleisiin Rocket Man, Tiny Dancer ja Bennie and the Jets, kaksikko julistaa julkaisemallaan videolla.

Videolla he kertovat, että musiikkivideoiden ohjaajien ei tarvitse huolehtia musiikkivideoiden rahoituksesta, vaan musiikkivideoiden rahoitus hoidetaan artistin puolelta niin, että valitut ohjaajat saavat toteuttaa kaikki mahdolliset ideansa. Lisäksi voittaneet ohjaajat palkitaan 10 000 dollarilla eli noin 9 400 eurolla.

Olisiko sinusta Elton Johnin musiikkivideon ohjaajaksi? Pääset tutustumaan hakuun Elton Johnin virallisilla nettisivuilla, täällä.

Lue myös: Elton John vaikuttui Alman kappaleesta: "Luulin, että se olisi joku levy-yhtiön juttu"

Kilpailut

Uusimmat