Kuva: Vilma Kaura

Anssi Kela sai saunassa biisi-idean - arkinen askare pilasi inspiraation

14.12.2016 09:49 - Anna Hopi

Sauna-illan aikana mieleen tullut biisi katosi samantien, kun Kela alkoi siivoamaan.

Laulajan ja musiikintekijän inspiraatio on joskus hiuskarvan varassa. Tämän sai todeta äskettäin Anssi Kela, joka sai saunassa idean uudesta laulusta.

- (K)eksin hienon, duurissa kulkevan melodian. Mietin, pitäisikö nousta lauteilta ja rientää tallentamaan sävelmä puhelimen muistiin. Päätin kuitenkin jatkaa saunomista: jos vain hyräilisin aktiivisesti melodiaa, se ei pääsisi karkuun. Heitin lisää löylyä ja lauloin, kuvailee Kela Facebook-faniryhmässään.

- Hetkeä myöhemmin seisoin suihkussa. Hymisin yhä sävelkulkua. Totesin, ettei lattiakaivo vetänyt: vesiraja alkoi kiivetä uhkaavasti pesuhuoneen lattialla. Katkaisin suihkun ja kyykistyin irrottamaan lattiakaivon ritilää. Sen alta paljastui valtava, iljettävä hiuspaakku. Ei ihme, ettei vetänyt. Ryhdyin inhosta irvistellen repimään visvaisia karvoja irti ja sain lopulta tukoksen selvitettyä. Kun nousin ylös, tajusin unohtaneeni hyräilyn. Kanava päässäni oli vaihtunut: siellä soi nyt Toton Africa.

Kela yritti epätoivoisena tavoittaa menettämäänsä melodiaa, mutta ei onnistunut. Tällä kertaa Toto veti pidemmän korren.

-  Se oli poissa. Toto vs. Anssi: 1-0, laulaja totesi tekstissä.

Katso koko Kelan päivitys alta.

Lue myös: Anssi Kela kadotti arvotavaransa: "Tässä on hyvin, hyvin tyhmä mies"

Kilpailut

Uusimmat