Kuva: AOP

Kotiliesi: Katri Helenan äiti ei hyväksy tyttärensä suhdetta 32 vuotta nuorempaan Tommi Liimataiseen

05.01.2017 16:02 - Vilma Kaura

Iskelmätähti pystyy kiireisestä elämästään huolimatta hoitamaan 99-vuotiasta äitiään, lapsenlapsiaan ja parisuhdettaan.

Pitkän uran musiikin parissa tehnyt Katri Helena on aikaansaava nainen kaikilla elämän osa-alueilla. Kiireinen artisti huolehtii tarkkaan perhesiteistään ja hänet tunnetaankin ahkerana juhlien järjestäjänä, joka kerää perheen pöydän ympärille aina tärkeinä juhlahetkinä.

Tuoreimman Kotiliesi-lehden haastattelussa Katri Helena paljastaa huolehtivansa päivittäin myös 99-vuotiaasta Bertta-äidistään, jonka kanssa hän käy välillä kiperiäkin keskusteluja.

Laulaja kuvailee olleensa aina äitinsä lellikki, koska hän oli perheensä ainokainen. Tämän vuoksi Bertta-äiti pyrkii vielä nykypäivänäkin ohjailemaan tytärtään mieleiseensä suuntaan, mistä taas itsenäinen Katri Helena on toista mieltä.

(kuva: AOP)

Kaksikko on käynyt kiivasta sananvaihtoa esimerkiksi Katri Helenan 32 vuotta nuorempaan miesystävään Tommi Liimataiseen liittyen. Laulajan mukaan hänen äitinsä pitää ongelmallisena parisuhdetta ja miehiä yleensäkin.

- Tähän minä olen sanonut äidille suoraan, että minä en siihen lupaa kysy keneltäkään. Teen omat valintani ja vastaan niistä. En minä kuitenkaan sen takia ole äitiäkään laiminlyönyt, Katri Helena kertoo ratkaisustaan Kotiliedelle.

Tilanteesta huolimatta Katri Helenan välit äitiin ovat hyvin lämpimät. Tytär käy päivittäin äitinsä luona palvelukodissa ja hieroo tämän jalat. Katri Helena kertoo saaneensa äidiltään myös arvokkaita neuvoja, joista laulaja on saanut hyvät eväät esimerkiksi onnistuneisiin parisuhteisiin.

Lähde: Kotiliesi

Lue myös: Katri Helena perheensä joulunvietosta: "On sovittu, että sen ei pidä olla pakkopullaa"

Kilpailut

Uusimmat