Kuva: Senja Rapila

Pete Parkkosen kohuvideo huomioitiin vihdoin ulkomailla - "Suomen seksijumala"

15.01.2017 13:15 - Iiro Myllymäki

Yhdysvaltalainen Dlisted-verkkomedia nosti Kohta sataa -videon näyttävästi esiin.

Pete Parkkonen nousi koko Suomen puheenaiheeksi joulukuussa, kun hän julkaisi eroottisen musiikkivideon Kohta sataa -kappaleeseen. Nyt video on huomioitu myös ulkomailla.

Yhdysvaltalainen Dlisted-verkkomedia nosti videon esille päivittäisessä ”päivän kuuma lutka” -osiossaan. Parkkonen esiteltiin tekstissä ”Suomen jodlaavana seksijumalana”, eikä videon kuvailussa muutenkaan säästelty sanoja. Kirjoituksessa puhutaan muun muassa Parkkosen ”panokatseesta” ja ”öljytyistä nänneistä”.

”Tämä video saattaa tuottaa ryöppyävät kiimanesteet alushousuihisi”, toimittaja kirjoittaa pilke silmäkulmassaan.

Kirjoituksessa Parkkosta myös verrataan Robbie Williamsiin ja kerrotaan myös miehen Idols-taustasta.

Runsaasti kommentteja

Kirjoituksen alle on tullut yli sata kommenttia videosta. Ulkomaisten lukijoiden mielipiteet ovat yhtä jakautuneet kuin suomalaistenkin olivat videon ilmestyessä.

”Hän on sellainen mies, jonka on aina ihan pakko katsella itseään peilistä. Pornovideo vuotaa kohta julkisuuteen”, kommentoi tracy tucker -nimimerkki.

”Nauroin niin kovaa, että itkin. Tuo on niin huono, että se on jo hulvatonta”, kommentoi my_bed_is_my_castle-nimimerkki.

”Haluaako joku muukin täällä läimiä hänen paljasta pyllyään koivunvihdoilla suomalaisessa saunassa?” kysyy nimimerkki deCosmos.

Parkkonen jakoi Dlistedin kirjoituksen Facebook-sivullaan:

Lue myös: Pete Parkkonen eroottisesta musiikkivideosta: "Kyllä siinä polvet tutisi"

Lähde: Dlisted

Kilpailut

Uusimmat