Kuva: Senja Rapila

Neumann mentoroi nuorta rap-artistia: "Yhteistyötä mahdollisesti luvassa"

21.02.2017 13:14 - Anna Hopi

Dingo-hype on ollut ilmassa viime viikot, kun bändi ilmoitti paluustaan.

Yhtyeen solisti Neumann myöntää, että hypeen totutteleminen kestää todennäköisesti aikansa. Vielä hän ei ole ehtinyt kovasti asiaa miettiä.

- Tulen melkein suoraan lennosta Oulusta, olin siellä mentoroimassa nuorta artistia. Olen ollut koko ajan liikenteessä, en ole pysähtynyt liikaa asiaa miettimäänkään - ja hyvä niin. Tuntuu kuitenkin hyvältä puhua Dingosta, Neumann sanoo Iskelmä Gaalassa.

- Olemme olleet yllättyneitä vastaanotosta. Joku jätkistä murjaisi, että ylitettiin taas uutiskynnys. Vähän kuin ylitettiin omat enkat! Mies sanailee.

"Mentorina tärkeintä on oikea kemia"

Rokkari sanoo saaneensa mentoroimisesta uudenlaista virtaa omaan tekemiseen.

- Kyllä se kaiketi on tuottamista ja ohjeistamista. Se on näiden kilometrien tuomaa kokemusta, on hyvä jos sitä pystyy välittämään eteenpäin. Tässä puhutaan parikymppisestä ihmisestä, joka on rap-artisti. Vedin kurvit suoriksi, ja sanoin että yhdistetään rappiin rockia, iskelmää ja poppia. Hän ihmetteli, mutta teimme niin. Siitä tuli hemmetin hyvä lopputulos, hän toteaa.

- Musiikkisuuntauksilla ei ole väliä, kunhan löytyy hyvät kemiat. Edelleen kannatan niitä.

Onko Neumannilla tulossa jonkinlaista musiikillista rap-yhteistyötä?

- Voi olla, ja toivottavasti se tuo omallekin jutulle uutta kulmaa. Se ei ole itsestäänselvyys. Ei pidä ottaa mitään itsestäänselvyytenä. Rap-biiseissä on omat juttunsa, kuten tiedämme.

Lue myös: IS: Dingo tekee paluun!

Kilpailut

Uusimmat